• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

mati nie doluj sie...wiem latwo powiedziec gorzej zrobic...to lezenie faktycznie moze dobic.Najlepsze jest to ze niedlugo bedziemy marzyly o tym slodkim lenistwie a tu psikus dwojka dzieciaczkow:D przynajmniej wszyscy mi tak mowia
ale ja i tak wole dwoch lobuzow po tej stronie niz w brzuszku...jakos ich kopniaki juz zaczynaja mnie bolec:/

reklama
Agata wierze ze jest ci coraz ciezej ale kochana u ciebie juz 30 tydzien minol teraz juz z górki bedziesz miala
apropo snów to ja mam tez ostatnio bardzo głupie snilo mi sie ze swoje dzieci nosiłam w reklamówkach jednorazowych z tesco hehe masakra jakas
bedzie dobrze glowa do góry
lilly jak tam u ciebie? jak sie czujesz?

a i fajne są dla dzieci śpiworki do spania :-) moje się wykopują więc śpiworki się przydają - ale z tego co wiem to nie każde dziecię lubi w tym spać ...np moja panna jak jest przykryta kocykiem to rano jak się budzi to jest nadal przykryta kocykiem ale na głowie a nogi odkopane :-)

no i zapomniałam o najważniejszym:) AGATA bardzo sie cieszę, że jesteście razem w domku:)
agata88 mi też juz się robi ciężko, Franek leży główkowo i cały czas mi wpycha dupke pod żebra, ani leżec, ani stać, siedzieć też nie.. :) łobuziaki:) za to Szymek doje w kość mojej szyjce:)

czesc dziwczyny-ja tez sie dzisiaj w miare wyspalam.rano pojechalam na badania.jakas jestem zmeczona i ten zatkany nos utrudnia mi oddychanie.wczoraj sie ochodzilam i dzisiaj mnie nozki bola.
MATI-ja z tym ryczeniem tak mialam w 1 trym.codziennie wieczorem odprawialam placze i klotnie z mezem.wszystko mija i potem to sie tylko bedzie wspominac.jade teraz na zakupki i moze dzisiaj wloski pomaluje.pozdrawiam wszystkie mamuski:-)

Aniu wszystko będzie super na wizycie i na pewno poznasz płeć,ja trzymam za to kciuki :-)
Mati u mnie nawet nieźle póki co,a swoją drogą niezłe masz sny.Ja tez mam dziwaczne.Np niedawno sniło mi się,że urodziłam dwie lalki w czarnych włosach takie nie ładne i jakis facet mi powiedział,żebym do stawu je wyrzuciła :szok: Nie wiem czy je wyrzuciłam czy nie,ale potem nagle jechałam z dwoma psami maluchem 126p i nagle z tego malucha zrobił się motor :-D:-D obłędne sny mam.

Hej wrocilam niedawno od lekarza.Moje chlopaki ktg jak zawsze nie dali sobie zrobic-ale to normalne zaczynaja kopac jak szaleni jak maja byc badani;) Maja po 1600g
super, ze wszystko ok po wizycie. I chłopaki jaka super waga:-)Teraz to zaciskać nogi i wytrzymać jak najdłuzej.

Jesteśmy w domu.Dzieciaczki śpią i jedzą.My wpatrujemy się w nie jak w obrazek.Buziaki dla wszystkich.
strasznie się cieszę, ze już rodzinka w komplecie. Długo na to czekaliście więc teraz możecie siedzieć nad łóżeczkami i patrzeć na swoje cudeńka do woli:-)

ja mam ogromnego stresa przed wizytą:szok:Mam na 18.Trzymajcie prosze za nas kciuki i za to żebym poznała lokatorow:happy2: Przez ten stres przed wizytą już pare razy miałam dziwne sny:nerd: dwa razy śniło mi się że urodziłam tylko jedno dziecko-dziewczynkę było takie malenkie...Ale czuję że bedzie dwóch chłopcow
kciuki zaciśnięte, nie wychodź z gabinetu dopóki dzieciaczki nie zademonstrują co tam mają między nóżkami.

przez to lezenie mam doły jak cholera nie ma dnia zebym sobie nie płakała :-(:-(
ja też tak miałam, ryczałam co dzień...tyle łez wylałąm w tej ciązy, że mogłabym się w tym wykąpać. Teraz też często beczę. To hormony Kochana i brak zajęć, albo brak możliwości wykonywania zajęć. Jak się dzieciątka urodzą to nie będzie czasu na takie fanaberie.

Np niedawno sniło mi się,że urodziłam dwie lalki w czarnych włosach takie nie ładne i jakis facet mi powiedział,żebym do stawu je wyrzuciła :szok: Nie wiem czy je wyrzuciłam czy nie,ale potem nagle jechałam z dwoma psami maluchem 126p i nagle z tego malucha zrobił się motor :-D:-D obłędne sny mam.
hahahaha....sny obłędne faktycznie

A ja dziewczynki napuchnięta jak parówka, nawet pięty mnie bolą jak chodzę....szczerze to końcówka ciąży w moim wypadku nie należy do najprzyjemniejszych. Tak sobie myślę, że po 37 tc to już mogą mnie ciąć bo tak strasznie mi już ciężko:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry