ankos86
Fanka BB :)
cześć dziewczyny!
u mnie pada deszcz, lekko grzmi i słońce prześwieca przez chmury :-)
świetna pogoda :-)
niuleczka ja mam x-landera x-twin.
z tymi gondolkami to dało mi do myślenie jak oglądałam je w sklepie. bo tak sie właśnie zapadały.
ale mój pomysłowy mąż wymyślił że gdy położysz je w wózku z zewn strony zaczepisz te pasy o stelaż wózka a od wewn strony możesz je połączyć ze sobą dzięki tzw karabinkom. albo tymi zaczepami które są przy gondolkach. nam to szybko i sprawnie poszło więc tak będziemy robić.
u mnie pada deszcz, lekko grzmi i słońce prześwieca przez chmury :-)
świetna pogoda :-)
niuleczka ja mam x-landera x-twin.
z tymi gondolkami to dało mi do myślenie jak oglądałam je w sklepie. bo tak sie właśnie zapadały.
ale mój pomysłowy mąż wymyślił że gdy położysz je w wózku z zewn strony zaczepisz te pasy o stelaż wózka a od wewn strony możesz je połączyć ze sobą dzięki tzw karabinkom. albo tymi zaczepami które są przy gondolkach. nam to szybko i sprawnie poszło więc tak będziemy robić.
, ja planuję doszyć jakieś paski na rzep albo napę żeby od zewnątrz przypiąć do stelaża. Nie wiem jak można te uszy do przenoszenia jkoś przymocowac do stelaża jak piszesz hmmm
. Noszenie tej torby tez pozostawia wiele do życzenia, zresztą jest tak mała, że sądzę, ze po 3 miesiącach będe dzieci bardziej wozic na rozłozonej spacerówce niz wtym czymś. Choc wiem, że to tylko na chwilę jest potrzebne to jednak ktos zupełnie nie pomyslał, że własnie na początku gdy nie ma się jeszcze tej rutyny, matka najbardziej się trzepie i wskazane są najprostsze rozwiązania.