ankos86
Fanka BB :)
witajcie wtorkowo:-)
mam nadzieję że wszystkie w trójpakach jeszcze!
pikka wiem że jestem okropna ;-)aż mi głupio
jak wam nocka minęła? mnie spokojnie z tym że kurier mnie wybudził telefonem i od 8 nie śpię a pewnie jeszcze z godzinka snu by mi się przydała:-)
koło południa wybieram się na wizytę do diabetologa - ciekawa jestem cóż się tam dowiem bo miałam robione jakieś dziwne badania krwi. trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby mnie ktoś do kolejki wpuścił bo to poradnia na NFZ więc ludzi.... hmm... a może w końcu stanę się niegrzeczna i zacznę korzystać z mojego "przywileju" ciążowego ;-)
dobrego dnia wszystkim życzę!
mam nadzieję że wszystkie w trójpakach jeszcze!
pikka wiem że jestem okropna ;-)aż mi głupio
jak wam nocka minęła? mnie spokojnie z tym że kurier mnie wybudził telefonem i od 8 nie śpię a pewnie jeszcze z godzinka snu by mi się przydała:-)
koło południa wybieram się na wizytę do diabetologa - ciekawa jestem cóż się tam dowiem bo miałam robione jakieś dziwne badania krwi. trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby mnie ktoś do kolejki wpuścił bo to poradnia na NFZ więc ludzi.... hmm... a może w końcu stanę się niegrzeczna i zacznę korzystać z mojego "przywileju" ciążowego ;-)
dobrego dnia wszystkim życzę!

dziewczyny które jeszcze mobilne na chodzie, zróbcie to wcześniej!!!
przez chwilę pomyślałam że w takim razie mogę już tą nieszczęsną torbę spakować i tyle trwała moja radość o ile mozna się z tego radować
bynajmniej okazało się że przecież ja nie mam sie do czego spakować
bo żeby zmieścić to całe dziadostwo tam to trza konkretny bagaż...ech... coś wygrzebałam i muszę dopiero jutro uprać. I na tym skończyło się moje pakowanie 
A jestem teraz w 3