Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nacisnij na moj suwaczek i Cie przekieruje na strone z suwaczkami i tam wybierz sobie jaki chcesz i przekopiuj sobie link do suwaczka, ktory bedziesz miala na dole. pozniej wejdz na naszej str babyboom w ustawienia, pozniej edytuj sygnature i wklej link i zapiszCześc dziewczyny niestety ale dla mnie wstawienie suwaczka to czarna magiamoże któraś da jakąś małą podpowiedź żeby nie przynudzać na forum
pozdrawiam
moje 3tyg temu tez tyle wazylyPalu, Ty też 30 tc. Ile dzieciaki już ważą? Moje z ostatniego badania 1,5 kg. One rosną, a ja niestety schudłam![]()
I to waga normalna czy nieco są większe? Matko jak ja taka malutko to uniosę

a ja sobie wtedy uświadomiłam, ze nawet nie mam w domu ani jednej rzeczy co jest wymagana do torby mimo, ze dom cały zawalony rzeczami dla dzieci no ale nie tymi. Tak wiec wczoraj kupiliśmy pieluchy, podklady, wkładki laktacyjne, koszule nocna rozpinana i pare pajacykow mniejszych i mały sweterek. Okazało sie, ze te co kupiłam tiny baby pajace to jakieś duże i wyglądają jak na 56cm! Czyli dalej nie mam małych. Ale pani wczoraj mówiła żeby nie kupować
bez jaj!, ja nawet nie mam torby:-) Póki nie mam torby NIE RODZĘ!!! Kupię po 34 tc:-)