Malena - ja myslę, ze z tymi rozstępami to tez trochę kwestia genetyki. Jeden ma więcej kolagenu, drugi mniej

Zapytaj mamę czy miała rozstępy

Ale przy ciążach mnogich rzeczywiście cięzko jest tego uniknąć

Dziewczynki, powiedzcie mi proszę kiedy zazęlyscie przybierac na wadze? Ja trzymałam się do 13 tc z wagą sprzed ciazy az tu nagle w 3 tygodnie przybylo mi 2,5 kg

a nie rzucam się jakoś specjalnie na jedzenie - może tylko mało ruchu mam, bo siedzę w domu

Wczoraj byłam na wizycie i znów nic nie wiem. Tak są ułożone, że lekarz nie jest pewien czy są 3kosmowkowe, 3 owodniowe czy 2 kosmowkowe 3 owodniowe.

Ale niestety raczej się skłania w stronę opcji nr 2. Proszę o pomoc dziewczyny, które mają dziciaczki z jednego jaja - we wczesnym etapie ciazy był 1 czy 2 pec herzyki zoltkowe u Was?
Martwię się trochę o to..
Pozatym wszystko ok, mają po 9,5 cm, choc ciezko je zmierzyc, bo wierca sie jak szalone. Jedna ( ta z osobnego jaja) to dziewczynka, reszta raczej tez, ale to jest na 60 %, bo nie dało się podejrzec. Dostałam na tą moją marną hemoglobinę Tardyferon i mam zobaczyc za 2 tygodnie jakie będą wyniki. Mam nadzieję, że się poprawią.
To tyle o mnie życzę Wam udanego dnia!!!