Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miss - haha, chyba każdej z nas chodziły po głowie takie pytania " Czy ja mam cos z głowa czy inne też"?ale Ty pdwazyłas się zapytac. Tak, wszystkie mamy to samo. A zobaczysz potem... Tylko najgorzej czytac net (oczywiscie z wyjatkiem tego forum:
Podam przykład. Ostatnie 2dnii mialam powazne problemy z zoladkiem - dosc ostra biegunka, bole brzucha, nudnosci.. dziwne. Oczywiscie net straszyl o przedwczesnym porodzie, poronieniu itd... Okazało się, ze zle znosze preparat z zelazem, ktory dostalam na anemie i koniec piesni. Na szczescie moj maz podszedl do sprawy racjonalnie i przeanalizowal co sie zmienilo w ciagu osttanich dni - i rzeczywiscie - biore preparat z zelazem, ale gdybym miala sluchac zalecen internetowych stron to bym lezala w szpitalu, ale chyba na psychiatrii
Zmiejszylam dawke leku - tak jak bylo w ulotce, ze w takich przypadkach tzreba brac co 2 dni i dzis juz czyje sie jak nowo narodzona
Wiec za przeproszeniem masz sraczke - boisz sie ze cos z dziecmi, nie masz - to tez sie boisz
Easy![]()

ale się uśmiałam!!!! 
normalnie cudnie!!!!!!A i bujaczek widzę mój:-), masz jeden czy 2?!!?Ja myślę o 2,żeby mi się potem dziecka nie biły