Malena-dzięki za komplement,jak przyjdą mebelki i poskładamy to na pewno zrobię zdjęcie i się pochwalę;-) zobaczymy jak to wyjdzie w małym pokoiku..a ty też masz Pinio?
Marcikuk- jak ładnie chłopcy ważą!!Gratuluję udanej wizyty,ale czuję niedosyt..gdzie masz zdjęcia?:-)
Illonka- witaj serdecznie w gronie bliźniakowych mam, fajnie,że do nas dołączyłaś
Lola216- ja wczoraj miałam okropne bóle krzyża, poprosiłam M,żeby mi pomasował kości to przy każdym dotyku czułam,że dzieci się przewracają i nie wiem,czy wolno dotykać te bolące kości czy raczej nie?
Hakima- wiem przez co przechodzisz...u mnie zaczęło się krwawienie w 8 t.c.,poleciało ze mnie ciurkiem, już myślałam,że po wszystkim, okazało się,ze zrobił mi się krwiak w macicy i musiałam leżeć miesiąc, to była masakra, nawet wstawanie do wc sprawiało,że mnie ciągnął cały brzuch. Krwiak wchłonął mi się dopiero w okolicach 15,16 t.c. U Ciebie to zapewne plamienie tak jak pisały dziewczyny związane z powiększaniem się macicy,ale uważaj na siebie proszę i leż!!!
Katka,Tekla- u mnie już są konkretne kopniaki, dzisiaj od rana kopią w mój pęcherz i to naprawdę boli...jeśli chcecie dobrze poczuć ruchy to zjedzcie coś z cukrem i połóżcie się nie boku,po chwili poczujecie ruchy-może jeszcze niewielkie,ale zobaczycie że dawka energii dotarła do dzieci
Sylha- trzymaj się zostało Ci już niedużo, wyobrażam sobie,że po 30 tygodniu kobieta sama ma ochotę,żeby wyjąć już dzieci..bierzesz magnez?