Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marcikuk jak mozesz napisz jaka masz ta poduszke, gdzie kupowalas?
ja zwlekam z kupnem, ale chyba sie nie obejdzie, a jest tyle do wyboru, ze nie wiem jaka najlepiej...
Onlyone- A ja miałam identyczny jak ty na tym samym etapie ciąży, oprócz brzucha to jesteś chudzielcem-super wyglądasz!!Powodzenia na środowej wizycie madmax- mój brzuch już ma 115 cm, teraz Twoja kolej na fotkę ;-)
Witam wszystkie nowe laseczki na naszym forum a tym, które mają wizyty w tym tygodniu życzę powodzenia i mooocno trzymam kciuki i czekam na wieści!
Dziewczyny, brzuszki macie superowe. Nie wiem czemu, ale uwielbiam brzuchy ciażowe - takie zboczenie w sobie odkryłam. Może dlatego, że tak długo czekałam na swój, choć narazie wygląda jak bym była wzdęta. Ale jeszcze trochę i tez rzucę fotkę :-)
Pachnąca, ja też wszystkie zakupy dla dzieciaczków odkładam na początek nowego roku. Nie chcę zapeszać i nadal układam sobie wszystko w głowie. Niedawno bałam się jak ogarnę opiekę nad dwójeczka, ale patrząc na zdjęcia Waszych pociech, już nie mogę się doczekac aż utulę swoje szkraby w ramionach. Z niecierpliwością czekam na usg za tydzień - liczę, że lekarka dopatrzy się wstępnie płci. A u Was kiedy lekarz stwierdzoł płeć dzieci?
Dziękuję Wam dziewczyny za wyjaśnienia. Już się uspokoiłam, a dodatkowo zadzwoniłam do mojego lekarza i powiedział, że na tym etapie to normalne. Za tydzień mam badanie USG, i dlatego nie wiedziałam co robić, ale dobrze, że znalazłam to forum, teraz będę tu częściej zaglądać, ciekawych rzeczy tu się można dowiedzieć i podzielić doświadczeniami , obawami, no i pocieszyć na wzajem.
Pozdrawiam gorąco:-)
anika222 - różnią nas 3 tygodnie, ale w objętości brzucha niewiele. Jak odzyskam swój aparat to udokumentuję... Onlyone - ja sok z żurawiny piję, a do tego urinal.Zobaczymy jakie będą kolejne wyniki badań. A brzuszek idealny jak piłeczka - super :-)
Ja dzisiaj odebrałam samochód i pierwszą dostawę ciuszków...czyli temat zakupów dla dzieciaków rozdziewiczony ;-)