reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Anika- jaki słodki brzuszek bardzo mi się podoba!:)

Onlyone- A ja miałam identyczny jak ty na tym samym etapie ciąży, oprócz brzucha to jesteś chudzielcem-super wyglądasz!!Powodzenia na środowej wizycie:tak:
madmax- mój brzuch już ma 115 cm, teraz Twoja kolej na fotkę ;-)

Witam wszystkie nowe laseczki na naszym forum a tym, które mają wizyty w tym tygodniu życzę powodzenia i mooocno trzymam kciuki i czekam na wieści!

Kasia - gratuluję bliźniaków :))) A co do ruchów to niestety nie wiem jak to jest, bo moje jeszcze za małe :)

Jak tak zachwalacie tę poduszkę, to się chyba szarpnę :))) Polecajcie skąd kupiłyście :)

Onlyone - ależ masz ogromny brzusio :))) A do tego sama chyba jesteś kruszynka, więc dodatkowo robi wrażenie :-D Ale wyglądasz super!! :))

Dziewczyny, brzuszki macie superowe. Nie wiem czemu, ale uwielbiam brzuchy ciażowe - takie zboczenie w sobie odkryłam. Może dlatego, że tak długo czekałam na swój, choć narazie wygląda jak bym była wzdęta. Ale jeszcze trochę i tez rzucę fotkę :-)

Pachnąca, ja też wszystkie zakupy dla dzieciaczków odkładam na początek nowego roku. Nie chcę zapeszać i nadal układam sobie wszystko w głowie. Niedawno bałam się jak ogarnę opiekę nad dwójeczka, ale patrząc na zdjęcia Waszych pociech, już nie mogę się doczekac aż utulę swoje szkraby w ramionach. Z niecierpliwością czekam na usg za tydzień - liczę, że lekarka dopatrzy się wstępnie płci. A u Was kiedy lekarz stwierdzoł płeć dzieci?

Dziękuję Wam dziewczyny za wyjaśnienia. Już się uspokoiłam, a dodatkowo zadzwoniłam do mojego lekarza i powiedział, że na tym etapie to normalne. Za tydzień mam badanie USG, i dlatego nie wiedziałam co robić, ale dobrze, że znalazłam to forum, teraz będę tu częściej zaglądać, ciekawych rzeczy tu się można dowiedzieć i podzielić doświadczeniami , obawami, no i pocieszyć na wzajem.
Pozdrawiam gorąco:-)

anika222 - różnią nas 3 tygodnie, ale w objętości brzucha niewiele. Jak odzyskam swój aparat to udokumentuję...:biggrin2:
Onlyone - ja sok z żurawiny piję, a do tego urinal.Zobaczymy jakie będą kolejne wyniki badań. A brzuszek idealny jak piłeczka - super :-)

Ja dzisiaj odebrałam samochód i pierwszą dostawę ciuszków...czyli temat zakupów dla dzieciaków rozdziewiczony ;-)

Super :)) Też już mnie korci do zakupów :-D

I też się nie mogę doczekać kiedy poznam płeć dzieci - chciałabym parkę, ale ze wszystkiego będę się cieszyć :))

Evlee - trzymam kciuki za usg :)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A jak przy zakupach jesteśmy - nurtuje mnie kwestia łóżeczek dla dzieci - jedno czy dwa..? Nie wiem co myśleć - różnie o tym myślę i już mam mętlik :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry