kretowinka78
Fanka BB :)
pachnaca, piekne te twoje wybory sa 
ja zaczelam ruchy czuc wczesnie, bo na przelomie 14/15tydz, ale jestem chuda, wiec to pewnie byl powod. czyli juz za chwileczke, juz za momencik mozesz zostac zaskoczona
na poczatku to tylko jakies przelewanie sie w brzuszku jest, ale to nie jelita (bo czujesz ze nie przemieszczaja sie-sorry- gazy- gdzie indziej...) a tak w 17 tyg zaczely sie maluchy przewalac po brzuszku i wypychac go, wtedy masz ten brzuszek nierowny i czujesz je, tak jakby tam byla jakas pileczka pod skora, ale jak poglaszczesz to sie chowaja
a chyba od 18 tyg zaczely stukac i pukac do mnie 
lilonko, ja tez sie martwilam ze Wike czuje bardziej niz Antosia, ale czytalam ze czesto dzieci ukladaja sie do wewnatrz brzucha, i dopoki sa jeszcze malutkie to nie czujesz ich ruchow, bo ida 'w powietrze', w przestrzen miedzy organami a plecami chyba, tak to sobie wyobrazam.
ja zaczelam ruchy czuc wczesnie, bo na przelomie 14/15tydz, ale jestem chuda, wiec to pewnie byl powod. czyli juz za chwileczke, juz za momencik mozesz zostac zaskoczona
lilonko, ja tez sie martwilam ze Wike czuje bardziej niz Antosia, ale czytalam ze czesto dzieci ukladaja sie do wewnatrz brzucha, i dopoki sa jeszcze malutkie to nie czujesz ich ruchow, bo ida 'w powietrze', w przestrzen miedzy organami a plecami chyba, tak to sobie wyobrazam.