Cześć dziewczyny

Tak więc naczytałam się znowu, ale nie wiem czy na wszystko odpiszę. Gdy przychodzi do odpisywania to nie pamiętam której co odpisać, albo mi się kasuje wszystko i tracę werwe albo wylogowuję się w dziwnych okolicznościachL Muszę chyba przejąć taktykę jednej z koleżanek a mianowicie zapisywać sobie-heh.
Na poczatku oczywiście GRATULACJE
ONLYONE DLA CAŁEJ RODZINY I POCIECHY Z SYNKÓW!!!WRACAJCIE DO DOMKU SZYBKO I ZDROWO.POTEM CZEKAMY NA FOTKI BOBASKÓW,MODLĘ SIĘ, ŻEBY MOJE TEZ TAKIE TŁUŚCIOSZKI BYŁY

Witaj
Sodie na forum,mamy od początku trochę wspólnego po pierwsze niki troche podobne a kolejne to ja będe miała dwóch chłopaków i jeden tez będzie Kostek a drugi Marcel

A co najlepsze w razie dziewczynki mieliśmy wybrane tez Pola-ciekawe nie? Jakoś tak zauważyłam, że ludzie mają skłonności do podobnych imion ,chodzi mi o ich dobieranie, juz kilka razy się z tym spotkałam

Fajnie, chociaz powiem Ci że większość w mojej rodzinie odradza nam Kostka,ale to w końcu my jesteśmy rodzicami, więc nie dajemy się…..No wszystkim się nie dogodzi.
Hakima teraz za Ciebie trzymam kciuki,ojej i tak szybko to leci że zaraz kolejna będzie na porodówce a potem i na mnie przyjdzie kolej, ojej az mi dreszcz przeleciał

Madmax apropos ruchów to ja tak samo mam,że zastanawiam się czy to te łożyska przednie tak amortyzują czy maluchy maja ciasno, natomiast za kilka dni czuję znowu intensywniej, więc nie ma co się martwić. To zalezy chyba od pozycji w jakiej maluchy są. Ważne, że są ruchy i tak jak któraś napisała, od liczenia ich to mozna ześwirować
Coja apropos wózka abc zoom też o nim myślę, ale jedna rzecz mnie zastanawia bo one maja te foteliki kubełkowe i jakos wydaje mi się,że maluchy nie maja tak wygodnie w nich. Koniecznie chce jeden za drugim bo te obok siebie mało praktyczne, chociaz podobaja mi się Wasze wybory,że sama bym się skusiła gdyby nie pewne przeszkody. Z wózków jeden za drugim to tylko ten abc i peg perego wchodzi w gre.A ten drugi to dlatego wolałam,bo nie chcę kupować gondolek a te rozkładaja sie na płasko jako jedyne. Hmmm i juz sama nie wiem,to nie jest takie proste kupic wózek bliźniaczy

Póki co tyle ,jak mi się coś przypomni to dopisze