Madmax-
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Palam- gratuluje dwoch chlopcow

waga wydaje sie ok, dobrze, ze szynka dluga

zgadzam sie, ze szkoly rodzenia dyskryminuja mamy blizniacze i wieksze! A o cc mowia ze to ‘patologia’ a oni mowia o ‘naturze’ :/ jak wyszedl serniczek?
Lilonko- nie przejmuj sie waga innych osob, ty masz sie dobrze ze soba czuc i to jest najwazniejsze!
Beata- witamy wasza trojke na forum

te klocia to moze byc rozciaganie sie macicy, nie przejmuj sie, dopoki nie ma krwawien.
Elala- ale kosmos cena! No to chyba jednak opiekunka bedzie tansza. Nawet sciagniecie mamy do siebie wydaje sie chyba tansze... maluszki piekne
J daj im troche czasu z ruchami, u mnie jest podobnie z ulozeniem lozysk i tez dlugo nie czulam tych ruchow tak regularnie i mocno. Teraz to juz przestac nie chca
Sodie- zaciskaj kolanka, zaciskaj, warto czekac na rybki, rybki sa fajne

ja tez, tak jak tigla, chce kupic fasolke do karmienia, smyk.com ma je w dobrej cenie, niecale 40zl.
Wiosanka- ale te spotkania z polozna to tylko w szkole rodzenia, czy mozna sie w przychodni zapisac?
Anika- nie daj sie chorobie!
Tigla- mnie sterydy podali w 24/25tyg. Podaja juz po 22tc. Dostajesz dwa zastrzyki, dzien po dniu. Tigla, nie przeraza cie ze my juz prawie 30tc????????
Wow, pierwsze slysze o tym pobycie diagnostycznym w szpitalu, zaden z moich dwoch lekarzy mi o tym nie mowil. Jestem akurat, bo jest jakis powod, tylko tyle. Ale tez od razu dostalam sterydy na plucka.