reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

pachnaca - ale wiesci :rofl2: zastanawial mnie bardzo mocno Twoj brak na forum ale nie spodziewalam sie ze to juz:-) Piekna waga dziewczynek no I niesamowite ze masz sile pisac I to po cc. Dawaj znac co I jak. Czekamy z niecierpliwoscia na wiesci.
onlyone - jak twoi synkowie potrzebuja przytulania no to ich przytulaj. Ja tez chcialabym uniknac niepotrzebnego brania na rece ale jestem realistka I wiem ze pewnie od dnia 1 beda na rekach mamy, taty, babci ....

reklama
W kwestii bujaczkow to sa one mega pomocne. Ostatnio pomogły mi wziąć prysznic,bo Krasnale chciały mnie miec na widoku,wiec wystawilam ich w bujakach do łazienki. Zaprzyjaźniona fizjoterapeutka zwróciła mi tylko uwagę,zeby nie korzystać z wibracji,bo cos zaburzaja,tylko nie pamietam co. Zeby nie kusilo, w swoich lezaczkach nie mam baterii. Ta dana dziewczyna poleciła mi tez codziennie wieczorem ich masowac potężnymi ruchami co ponoć ma pomoc w nabraniu świadomości własnego ciała. Masaże polecam,Krasnale je uwielbiają!
A to sprawcy zamieszania

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 89
Miss - Krasnale już całkiem spore :-) My też staramy się sporo spacerować - Smerfiki generalnie nie przepadają za staniem w miejscu, więc zdzieram podeszwy w butach. Wózek prowadzi się naprawdę fajnie, gorzej jak trzeba go gdzieś wnosic - swoje jednak waży.
Pachnąca - moc uścisków dla dzielnej mamusi i wspaniałych córeczek. Dziewczyny jak maliny - piękną mają wagę, więc pewnie lada moment będą z mamusią na sali :-)

A propos laktatorow - ja mam Medelę Elektric Mini i polecam. Chociaż teraz jakoś nie ściągam, bo Smerfy piją jak pasibrzuchy ;-) Szczególnie Maciek"MałyGłód" ;-)

Mrówka_Netka witaj. Ja póki co laktatora nie kupuję. Napisz coś więcej o Was. :-)

Dytko wracaj do nas szybko.

Kretowinka my Ciebie również pozdrawiamy. Trzymamy kciuki za Twoje i Onlyone maluszki.

Miss dzieciaczki wyglądają cudnie w tych czapeczkach. :happy::happy:

Dziewczyny, czekam na wieści od Was powizytowe u lekarzy.
I dziękuję za wszystkie info odnośnie leżaczków, skorzystam z porad.
Tigla coś takiego widziałam właśnie tu http://allegro.pl/nowosc-lezaczek-bujaczek-krzeselko-babystar-4w-i3242351832.html

Pachnąca gratuluję! Jak dobrze, że masz już maluszki przy sobie. :tak:

Ostatnia edycja:
Miss duże dzieciaczki:tak:. Karmisz tylko piersią ?
Zauważyłam niedrapki. W szpitalu jak pediatra zobaczyła niedrapy to powiedziała, żeby nie ubierać, bo dzieci przez dotyk poznają otoczenie. A, że się podrapią, cóż taki urok małych dzieci.

Miss śliczne dzieciaczki!!

Pachnąca co to za wpychanie się w kolejkę? Gratuluje kochana!! Czekamy na relację i fotki dziewczynek!!

Miss - cudni CI Twoi synowie, i jak rosną szybko....jak ten czas leci... Pachnąca - GRATULACJE!!!! Waga dziewczynek ładna, na pewno szybko wyjdziecie ze szpitala :)

reklama
Pachnaca - gratulacje! Wracajcie szybciutko do domciu. Czekamy na dluzsza relacje z przebiegu porodu.

Ja jestem strasznie niewyspana. Wstawanie w nocy i opieka nad maluchami w dzien jest wyczerpujaca. Tymbardziej ze w ciagu dnia jestem z dziecmi sama. Emek musial wracac do pracy. Oczywiscie szczescie jest niewyobrazalne jak patrze na rosnace maluchy. Wczoraj bylismy u pediatry. Chlopcy rosna. Waza juz 3150 i 2850 g :-) za tydzien skoncza miesiac :-)

Kuilismy wozek. Nowy tfk twinner twist duo. Pierwszy dluzszy spacer za nami. Wozek super sie prowadzi :-)

Wszystkim nierospakowanym mamuskom zycze jak najdluzej w 3paczku!

Do góry