reklama

Ciąża bliźniacza

pachnaca - ale wiesci :rofl2: zastanawial mnie bardzo mocno Twoj brak na forum ale nie spodziewalam sie ze to juz:-) Piekna waga dziewczynek no I niesamowite ze masz sile pisac I to po cc. Dawaj znac co I jak. Czekamy z niecierpliwoscia na wiesci.
onlyone - jak twoi synkowie potrzebuja przytulania no to ich przytulaj. Ja tez chcialabym uniknac niepotrzebnego brania na rece ale jestem realistka I wiem ze pewnie od dnia 1 beda na rekach mamy, taty, babci ....

reklama
W kwestii bujaczkow to sa one mega pomocne. Ostatnio pomogły mi wziąć prysznic,bo Krasnale chciały mnie miec na widoku,wiec wystawilam ich w bujakach do łazienki. Zaprzyjaźniona fizjoterapeutka zwróciła mi tylko uwagę,zeby nie korzystać z wibracji,bo cos zaburzaja,tylko nie pamietam co. Zeby nie kusilo, w swoich lezaczkach nie mam baterii. Ta dana dziewczyna poleciła mi tez codziennie wieczorem ich masowac potężnymi ruchami co ponoć ma pomoc w nabraniu świadomości własnego ciała. Masaże polecam,Krasnale je uwielbiają!
A to sprawcy zamieszania

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 96
Miss - Krasnale już całkiem spore :-) My też staramy się sporo spacerować - Smerfiki generalnie nie przepadają za staniem w miejscu, więc zdzieram podeszwy w butach. Wózek prowadzi się naprawdę fajnie, gorzej jak trzeba go gdzieś wnosic - swoje jednak waży.
Pachnąca - moc uścisków dla dzielnej mamusi i wspaniałych córeczek. Dziewczyny jak maliny - piękną mają wagę, więc pewnie lada moment będą z mamusią na sali :-)

A propos laktatorow - ja mam Medelę Elektric Mini i polecam. Chociaż teraz jakoś nie ściągam, bo Smerfy piją jak pasibrzuchy ;-) Szczególnie Maciek"MałyGłód" ;-)

Mrówka_Netka witaj. Ja póki co laktatora nie kupuję. Napisz coś więcej o Was. :-)

Dytko wracaj do nas szybko.

Kretowinka my Ciebie również pozdrawiamy. Trzymamy kciuki za Twoje i Onlyone maluszki.

Miss dzieciaczki wyglądają cudnie w tych czapeczkach. :happy::happy:

Dziewczyny, czekam na wieści od Was powizytowe u lekarzy.
I dziękuję za wszystkie info odnośnie leżaczków, skorzystam z porad.
Tigla coś takiego widziałam właśnie tu http://allegro.pl/nowosc-lezaczek-bujaczek-krzeselko-babystar-4w-i3242351832.html

Pachnąca gratuluję! Jak dobrze, że masz już maluszki przy sobie. :tak:

Ostatnia edycja:
Miss duże dzieciaczki:tak:. Karmisz tylko piersią ?
Zauważyłam niedrapki. W szpitalu jak pediatra zobaczyła niedrapy to powiedziała, żeby nie ubierać, bo dzieci przez dotyk poznają otoczenie. A, że się podrapią, cóż taki urok małych dzieci.

reklama
Pachnaca - gratulacje! Wracajcie szybciutko do domciu. Czekamy na dluzsza relacje z przebiegu porodu.

Ja jestem strasznie niewyspana. Wstawanie w nocy i opieka nad maluchami w dzien jest wyczerpujaca. Tymbardziej ze w ciagu dnia jestem z dziecmi sama. Emek musial wracac do pracy. Oczywiscie szczescie jest niewyobrazalne jak patrze na rosnace maluchy. Wczoraj bylismy u pediatry. Chlopcy rosna. Waza juz 3150 i 2850 g :-) za tydzien skoncza miesiac :-)

Kuilismy wozek. Nowy tfk twinner twist duo. Pierwszy dluzszy spacer za nami. Wozek super sie prowadzi :-)

Wszystkim nierospakowanym mamuskom zycze jak najdluzej w 3paczku!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry