Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla pocieszenia - ja z 2 cm rozwarciem leżałam 3 tygodnie i nawet jak mi wody odeszły, to rozwarcie się nie zwiększyło. Będzie dobrze. Dostaniesz sterydy na płuca dla maluchów i leki na podtrzymanie i poleżysz sobie trochę na szpitalnym łożu. Nigdzie nie będziecie bezpieczniejsi niż na oddziale pod kontrolą lekarzy
Tak jak Lilionka pisze - dostaniesz na pewno sterydy i Maluchy będą już bezpieczniejsze. A w którym tc jesteś? Bo suwaczka widzę że nie ma....

29tc6d suwaczka tylko w tym poście nie ma ;-)Gloriane - domyślam się co czujesz....oby jak najszybciej Cię wypuściliTak jak Lilionka pisze - dostaniesz na pewno sterydy i Maluchy będą już bezpieczniejsze. A w którym tc jesteś? Bo suwaczka widzę że nie ma....
ja czasami mam wrażenie jakby pompowały mi brzuch a po chwili wypuszczali z niego nadmiar powietrza
takie dziwne uczucie 

. Trzymaj się i dawaj znać co u ciebie.
Ja czasami też tak miałam że jeden dzień chłopaki spokojne a na następny to brzuch w każdą stronę latał jakby się czego nałykali