Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i jeśli mi się akcja nie zacznie sama to CC się robi dopiero w 39tc wg procedury
Zdrowa jestem nic mi nie dolega dzieciom nic nie zagraża BRAK WSKAZAŃ DO WCZEŚNIEJSZEGO CC 

a że mi ja nie umiem sie położyć nawet na plecach bo mi brzuch tak gniecie flaki, czy że nawet po domu muszę chodzić w pasie ciążowym bo mi kręgosłup już nie wyrabia no i że mi sie skóra rwie na brzuchu i wysiadam psychicznie to też jest NIC? ;( 39tc i pogadane

jesteś juz tak daleko więc wydaje mi się ze usg powinna zrobić przynajmniej po to aby zobaczyć jak wyglądają łóżyska.... ja leżałam w 3 różnych szpitalach i w każdym mi mówili, ze max do 38 tc będą trzymać i to pod kontrolą szpitalną, bo bliźnieta szybciej są przygotowane na świat niż jeden dzidziuś i czasem może być to dla nich niebezpieczne, a powiedz mi będziesz rodzić w szpitalu gdzie ona pracuje, bo jak nie to zawsze możesz pojechać do szpitala i że niby masz skurcze, położą Cię na oddział i zdecydują co zrobić.