Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) ale zawsze będę mogła komuś polecić. Bo ja za swoją pierwszą położną to pamiętam płaciłam chyba ok. 200 zł. Ale za to szwy mi sama w domu zdjęła, więc do szpitala nie musiałam wracać 
, ale tak szczerze czytając jakie dolegliwości i problemy mają inne dziewczyny to u mnie ciąża przebiega bezproblemowo (wiadomo zgaga, zaparcie, ciężkość- ale to raczej normalne). Ja po prostu nim nie byłam w ciąży nie wiedziałam co to ból kręgosłupa, głowy czy zgaga wiec jak dopadły mnie dolegliwości ciążowe to myślałam że umrę.
i 2 razy była pielęgniarka środowiskowa zobaczyć mała -pogadac o szczepieniach i pielęgnacji i to wszystko na NFZ
i mam tylko leżeć (gin. stwierdził że jak bym do niego z ulicy przyszła to by mnie do szpitala dziś wysłał, ale że ufa mi że będę w domu tylko leżeć to mogę jechać do domu) 
jedno z dzieci zrobiło fikołka i są na 69
wiec moje marzenie o sn odchodzi no chyba że znowu coś nawyprawiają
choć to już chyba był by cud (nie zapeszam bo od ostatniej wizyty tak samo mi się wydawało).