Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Celina gratuluję i duzo zdrowka dla dzieciaczków.
Ah dzisiaj taki upal u nas ze nogi i rece mi strasznie puchna az bola nawet nie mialabym nic przeciwko gdybym wcześniej urodziła.
a_nka ale sie porobiło kiedy masz następne usg? U mnie tez w pierwszej ciąży lekarz na poczatku twierdził ze bedzie chłopak ale na połówkowym siusiak zniknąl i została fifinka . Ciekawe jak bedzie u ciebie.
Ale super ciepło jest na dworze i pewnie gdybym chodziła to tez miałabym spóchnięte nogi to chyba jedyny plus leżenia.
Dziewczyny wczoraj wyszła mi opryszczka na ustach normalnie w ciągu kilku minut nie wiecie przypadkiem czym to mozna smarowac? I czy na tym etapie jest to tak samo niebezpieczne jak na początku ciąży?
ja takze jestem z tych co nie moga uwierzyc ze to bliznieta.. moze jak poznam plec i uslysze bicie serduszek to cos wiecej bede przekonana.
Sarenka - ja sie doczytalam ze stosowanie kwasu foliowego przed ciaza przyczynia sie do ciaz blizniaczych i to akurat mi sie sprawdzilo. poza tym do zadnej innej kategorii nie pasuje he he..
Ty masz przynajmniej kilka bodziakow a ja kompletnie nic.. poza planami
Celina86 - gratulacje!! duzoooo zdrowka i sil dla calej trojki.
Paulineczka - niestety toczen ma wplyw na przebieg ciazy
wierze jednak, ze mam odpowiednio dostosowane leki i zarowno wyniki badan jak i rozwoj maluszkow beda prawidlowe. dzis bylam na badaniach. morfologia, mocz, AFP i mianoprzeciwcial ANA. najbardziej boje sie wyniku przeciwcial i zeby nie bylo wzrostu bialka w moczu
wynik przeciwcial za ok 10dni roboczych. jutro reszta wynikow a za tydzien usg.oby wszystko bylo dobrze no i mam nadzieje ze dowiemy sie plci bobaskow
Witaj Darunia
a_nka - super ze jestes w domu wypoczywaj. a jak sie czujesz?? a to ci niespodzianka z tymi dziewczynkami..
Iwizara ja smarowałam czosnkiem miałam w ciąży 2 razy opryszczkę;/ to jest niebezpieczne tylko wtedy kiedy wcześniej przed ciążą nigdy nie miałaś opryszczki perelka u mnie też tylko stosowanie kwasu foliowego pasuje, bo brałam go przez 1,5 roku w rodzinie nie ma bliźniaków, nie jestem stara, nie stosowałam żadnych hormonów a_nka to jeszcze wczesna ciąża, może się jeszcze zmienić