reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Perelka dość dobrze się czuję, dziwnie mi się siusia z tym pessarem, ale może się przyzwyczaję w końcu :-D

Poleniuchowałam dziś na balkonie, aż mąż do sąsiadki dzwonił by przyszła sprawdzić czy ze mną ok bo telefonu nie odbierałam ;-)

Teraz u nas pierwsza wiosenna burza, zaraz mąż z dzieciakami przyjedzie trochę sobie z nimi posiedzę i ziuziu.

Iwizara kolejną wizytę mam w przyszły czwartek. Zobaczymy jak będziek, a raczej CO :-D

bylam dzis na usg dziewczynki :-) same dobre wiadmosci :-)
babelki waza po 1100, jestem w 31tyg minus 2tyg, tak mi wpisal do karty.
jesli nie bd nic sie dzialo wczesniej se skurczami to w 34tyg mam juz lezec w szpitalu do rozwiazania. mam nadzieje ze to przeciagne ;)

yy nie wiem czy dobrze sie wyrazilam bo dziewczynki to zwrot do was forumowiczek, ja mam niezaprzeczalnie parke, dziewczyna swiecila tyleczkiem ze hoho, za to nie dala zrobic ladnie zdj buzi w 4d ;)
no a jak zmienilam gina, to nie moze ustalic dokladnie wieku ciazy, z usg wychodzi 29tydz a z om 31. ale nie bierze za bardzo om pod uwage bo tak naprawde jak mialam normalna miesiaczke ostatnia to rowno miesiac pozniej mialam plamienie niecale dwa dni, i jakby to wzial za ostatnia miesiaczke to znowu by sie nie zgadzalo mu cos tam. ale ufam ze wie co robi ;)

Celina- gratuluje maluszkow:) zycze duzo sily, wytrwalosci i cierpliwosci bo teraz sie przyda.
Ja mialam podawane sterydy w 26 tc 2 dawki, podali mi tez tuz przed cc jedna dawke ale i tak Antos po urodzeniu dostawal sterydy.
Mleko przewoze w lodowce turystycznej. Najpierw mroze je w zamrazarce a pozniej jak jade do dzieci to wkladam mleko do tej lodowki turystycznej i ruszam. W szpitalu tez przechowuja w zamrazarce i pozniej na biezaco rozmrazaja.
Wszystkie informacje dotyczace sciagania mleka, przechowywania i transportu powinnas otrzymac w szpitalu. Ale z checia odpowiem na Twoje pytania:)

Anka- trzymam kciuki, obys nosila dzieci pod sercem jak najdluzej:)

A moje kruszynki dzisiaj przeszly z OIOMu na normalna sale:) tak sie ciesze:D jutro do nich jade, Antos ma juz druga dobe bez tlenu:) dzielne chlopaki!

a_nka ja mam pesser ale w ogóle go nie czuje, nie przeszkadza mi wcale.

dagos super gratuluję!

cannot super że u Was wszystko dobrze, dzielne chłopaki.

Ja jestem po wizycie z moimi chłopakami wszystko oki :-)
Ważą Alan 520 Natan 570.
Z szyjka wszystko dobrze :-D

Witam się celem zameldowania :-)
Ostatni tydzień nauki przed świętami mam, więc nie za bardzo mam czas pisać, ale śledzę na bieżąco i bardzo się cieszę z braku złych wiadomości :tak:
Rano odporowadzałam synka do szkoły i tak mnie ciągnąc coś zaczęło w kroczu, że aż się wystraszyłam. Już nie wiem sama co to, jak będzie się utrzymywać to podjadę chyba do szpitala :confused:
Zresztą dziś i tak jadę, do innego, na powtórne badania krwi dot. cukrzycy.

reklama
Darunia staraj się jak najwięcej odpoczywać, bierz magnez, a jak ból jest bardzo dokuczliwy to jeszcze nospe. U mnie to działało, życzę by u Ciebie też się sprawdziło.

Do góry