reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża bliźniacza

Jaki tu spokoj od wczoraj.

dagos pewnie oczekuje z niecierpliwoscia na przyjscie dzieci, edytka spedza ostatnie chwile we troje, za chwile beda w piecioro.

A reszta z Was? Korzystacie z pieknej pogody czy nie macie sily nawet palcem kiwnac?

Anka na wyjezdzie, a reszta?
ja 24 wyladowałam na patologii ciazy z krwawieniem.. dzisiaj do domu wrociłam, wszystko jest ok.

reklama
Dzięki dziewczynki ;) dopiero je dostałam

Załączniki

• 1401368824964.jpg
    1401368824964.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 104
dagos trzymam za ciebie kciuki, u mnie dop. 18tydz, ale juz teraz powiedziano ze na bank bedzie cesarka. Pytalam z-cy ordynatora, bo moj lekarz wcale nie wykluczyl sn.. A ten ze nawet by nie ryzykowali sn, nawet jak sie glowkowo ułożą, chociaz przyznaje ze zdazaja sie przypadki naturalnych porodow blizniakow i sa bezproblemowe, kontrolują je mocno. nie martw się, ale walcz bo masz podobno prawo wybrac i sposob rodzenia i znieczulenia.

Ja sie czuje dobrze ale dopiero rano bede mogla wstac. Czekałam na nie 5 godzin i jeszcze nie moge nakarmic bo śpią ale zaraz będziemy wybudzac. Dostaly po 9 pozniej 10 pkt i pediatra mowi ze wyglądają trochę na wcześniaczki. I najwieksza bomba - są jednokosmowkowe. Takze zle zostalo to ocenione na początku ciąży

reklama
ło edytka, to ci wiadomosc, cale szczescie ze nie bylo zadnych komplikacji w trakcie ciazy. no ale sa podobne baaaardzo do ciebie :-)
nojo dobrze ze juz w domu, pobyt w szpitalu nie wplywa dobrze na samopoczucie

Do góry