gastone
potrojna mama
Biala,wspolczuje strasznie.Napewno to dla ciebie bardzo trudne zwazywszy na ciaze siostry.
Jade dzis zamowic drugie lozeczko.Wczoraj kupilam na dol jeszcze lozeczko turystyczne z podwieszanym materacykiem na dol do salonu,co by w dzien dzieciaczki byly ze mna.Narazie jedno,potem kupie drugie.Chalupke mam prawie juz pomalowana jeszcze tylko w piatek dwie sciany w przedpokoju i koniec.Lubie jak jest tak czysto i swierzo.Jeszcze ustawic wszystko w pokoju dzieciaczkow jak lozeczko przyjdzie i gotowe.A na sciane kupilam sliczna naklejke.
Jade dzis zamowic drugie lozeczko.Wczoraj kupilam na dol jeszcze lozeczko turystyczne z podwieszanym materacykiem na dol do salonu,co by w dzien dzieciaczki byly ze mna.Narazie jedno,potem kupie drugie.Chalupke mam prawie juz pomalowana jeszcze tylko w piatek dwie sciany w przedpokoju i koniec.Lubie jak jest tak czysto i swierzo.Jeszcze ustawic wszystko w pokoju dzieciaczkow jak lozeczko przyjdzie i gotowe.A na sciane kupilam sliczna naklejke.

Ok,mysle-wytrzymam!W poniedzialek na obchodzie dowiedzialam sie jednak,ze w srode bedzie jakis profesor Dubiel z Bydgoszczy i ma podjac decyzje,czy robic juz cesarke,czy czekac.Zrobiono mi dzis to usg,wszystko super,ale dali mi trzy kroplowki na przyrost wod plodowych i puscili do domu!Musialam im tylko obiecac,ze bede wypijala 3 litry wody dziennie
W poniedzialek mam przyjsc na usg.Ostatecznie juz do konca nastepnego tygodnia cesarka!Profesor powiedzial,ze przy jednym lozysku nie mozna dluzej czekac jak tylko do konca 37 tygodnia ciazy
Ot i cala historia!Ciesze sie,ze moge pobyc w chacie,bo w szpitalu niemilosiernie sie wynudzilam-masakra