Hej dziewczyny.
Kasiona jestem jeszcze w trojpaku i podczytuje
Wszyscy w domu czekamy na rozpakowanie, moi rodzice przyjechali juz 4, a chlopaki sobie jeszcze siedza w brzuchu... Jesli chodzi o upaly to najgorsze sa noce, poce sie jak mops
, ale za to w dzien wlaczam sobie klime 
Zaczelam puchnac od kilku dni i brzuch wyraznie sie obnizyl. Dokladnie za tydzien (jesli nic nie zacznie sie wczesniej) mam cc
. Powiem szczerze, ze juz nie moge sie doczekac, jest mi coraz ciezej, dzieciaki jak kopia to czuje, ze sa duze i silne, az czasem zaboli :-). Co u was?
Kasiona jestem jeszcze w trojpaku i podczytuje
Zaczelam puchnac od kilku dni i brzuch wyraznie sie obnizyl. Dokladnie za tydzien (jesli nic nie zacznie sie wczesniej) mam cc
. Powiem szczerze, ze juz nie moge sie doczekac, jest mi coraz ciezej, dzieciaki jak kopia to czuje, ze sa duze i silne, az czasem zaboli :-). Co u was?
3maj sie maleńka :-)
Nie bolalo,ale dziwne uczucie-takiego szarpania.W miedzyczasie zrobilo mi sie slabo i niedobrze,a to dlatego,ze po wyjeciu dzieci skora na brzuchu sie zapada i nastepuje taki ucisk na klatke piersiowa.Podano mi tlen i bylo ok :-)Dzieci dostaly po 9 pkt ,tak,ze niezle!zapisali mi je jako wczesniaki :-(Po porodzie wiadomo-lezenie,ale nastepnego dnia rano wstalam sama,bez pomocy wiec chyba nie jest to takie straszne,jak niektore kobietki opisuja !Tak,ze nie mozna sie sugerowac niczyim opisem