Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
One maja jeszcze taka delikatna skore,ze wg mnie takie naslonecznienie nie jest zbyt zdrowe.Poczekam,az sie ochlodzi troszke,niby juz od jutra chlodniej :-(
jakto? Juz? Mam nadzieje, ze wszystko dobrze poszlo...
. Dzis na badaniach okazalo sie, ze wszystko ok, wiec czekam dalej... Dzis jestem wg usg 37+5...Czuje sie i wygladam jak balon...
, no ale wyglada na to ze nie, zastanawiam sie teraz jak ja mam spac bo na plecach mi bylo najwygodniej:-( na bokach dzieciaczki sie strasznie wierca i kopia odnosze wrazenie ze ze zlosci, ze ich gniote
.
, dziwne; no nic 24.06 mam kolejne usg i rozmowe z lekarzem to porozmawiam z nim na ten temat. jutro mam cesarke
Sama cesarka ,hmm,nie wspominam jakos super miloNie bolalo,ale dziwne uczucie-takiego szarpania.W miedzyczasie zrobilo mi sie slabo i niedobrze,a to dlatego,ze po wyjeciu dzieci skora na brzuchu sie zapada i nastepuje taki ucisk na klatke piersiowa.Podano mi tlen i bylo ok :-)Dzieci dostaly po 9 pkt ,tak,ze niezle!zapisali mi je jako wczesniaki :-(Po porodzie wiadomo-lezenie,ale nastepnego dnia rano wstalam sama,bez pomocy wiec chyba nie jest to takie straszne,jak niektore kobietki opisuja !Tak,ze nie mozna sie sugerowac niczyim opisem
Dostalam kroplowki,krew,bo mialam duza anemie.Pokarm byl,ale tak chudy,ze male non stop glodne.Jedna z dziewczynek tak spadla na wadze/ok 12 % masy ciala,a najnizszy spadek dopuszczalny-10 %/,ze zostawili nas jeden dzien dluzej,by zrobic badania ,czy wszystko ok.Po prostu jest takie parcie na karmienie piersia,ze jak tylko mowa byla o sztucznym karmieniu to dostawali bialej goraczki.W koncu przyszedl jakis normalny lekarz pediatra,ktory podjal decyzje o sztucznym karmieniu.:-)Dziewczynki pieknie jedza i mam nadzieje,ze szybciutko dojda do siebie!
A blizne po cieciu mam taka,ze jej prawie nie widac :-)zeby nie szwy to bym nie wiedziala gdzie jest!
A to moje corcie -
http://img17.imageshack.us/img17/5016/img092y.jpg