Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
10.06.10 o 19.40 przyszly na swiat przez CC nasze malenkie coreczki Zosia 1550g i Nadia 1220g. Kruszynki sa zdrowe,oddychaja samodzielnie,jedzonko na razie dostaja przez rurke do zoladka,maja zoltaczke jak wiekszosc wczesniakow,ale juz sa naswietlane. Sa takie malenkie,ale sliczne i silne. Ja walcze o pokarm i dzis pojawialy sie pierwsze dwie kropelki,czyli bedzie dobrze. Ja czuje sie strasznie po cesarce,ale najwazniejsze sa dziewczynki,ktore maja b.dobra opieke. Pozdrawiam Was i uwazajcie na siebie!
Motylicaja - moje corcie to Frida i Raija -sa to skandynawskie imiona :-) troche egzotyczne,ale synus to Tyrone ,a moj maz pochodzi z Ghany,czyli cala moja rodzina jest "egzotyczna" ;-)
AAAaaga nareszcie,boosze ja codzienie myslalam co i jak a nie chcialam ci zawracc glowy smsami bo wiedzialam ze odpoczywasz.Strasznie sie ciese,ze dziewuszki zdrowe,oddychaja samodzielnie az sie poplakalam bo przeciez bylysmy w tym samym tygodniu.Jakz dojdziesz do siebie wstaw fotke bo jestem ogromnie ciekawa!!!! Calusy!!
A u mnie jest juz mama,a ja od dwoch dni chode tip topami bo kroce mnie boli,bruch jakis ciezki i starsnie mi urosl.Jutro jade do Maternity,zobace woje maluszki i w koncu moze sterydy dostane.

hej,
Karolinkare fajne te twoje maluszki na zdjeciachTy bedziesz miala dziewczynke i chlopca czy dwoch chlopców?Wikusia/Wikus to od Wiktorii czy Wiktora?
Dobrze ze ze szwem wszystko ok u Ciebie,ciesze sie-tak trzymaj!!
Aga_Natalia jak maluszki sie maja,jak Ty?
Pozdrowienia