Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ania trzymaj się Dzielnie, mnie też mega telepalo po fenoterolu,miałam podlaczony go 3 dni i byłam wrakiem który to tydzień ciąży?
Ja wczoraj mialam wizytę u gina. Na ktg 2 skurcze dochodzące do 100,ale jak już mówiłam mam je od 3 miesięcy, szewek trzyma rozwarcia nie ma a chłopaki są małe mają po 2 kg.W czwartek idę na oddział juz mam skierowanie i wielkiego stracha
Aniu trzymaj sie, wytrwalosci i sily! Pozniej beda piekne dzieci. Dlaczego dzieciaczki nie rosna?
Paule juz pewnie trzyma w ramionach swoich chlopaczkow ))
Serce mi po tym wali jak głupie. Ciekawe czy zasnę chociaż na chwilę. Nie wiem jak dam radę te dwa dni na tym leku. Nie wiem czemu dzieci nie rosną. Mam nadzieję że to błąd pomiaru. Dzieciaki jeszcze za małe.
Mi tez Aniu walilo spokojnie popros o izoptin dodatkowy. Moje chlopaki urodzone z waga 2260 i 2000 oboje 45cm i 10 pkt. Jak sie nic nie zmieni to za 7 dni do domu idziemy