Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niestety sie potwierdzilo cukrzyca ciazowa, zero cukrow, slodyczy itp. Zeszycik z posilkami jaki spozywam i 4xdziennie badanie glukometrem, narazie tyle i az tyle.teraz to juz mi wogole waga przestanie rosnac.oby dzieci rosly, usg za tydzien ciekawe ile przybraly od ostatniego, ja 26tc +6kg a dzieciaczki w 22 mialy po 400g mniej wiecej. I biore sie za pranie ubranek...
ja już mam 10 kg na + ale wszystko w sumie w brzuch poszło. Gosia niektóre kobiety mało tyją w ciąży więc się nie martw. Ważne aby dzieci zdrowo się rozwijały.Dużo zdrówka życzę
Wózek ma 74 cm szerokość,można nim przejechac przez każde drzwi. Jak na wozek blizniaczy to jest lekki. Bardzo łatwo go można złożyć i nie trzeba odpinac kół. Gondole wpina i wypina się bardzo lekko dosłownie jedną ręką. Widać, że jest wszystk w nim bardzo przemyślane i każdy centymetr jest wykorzystany. Oglądaliśmy kilka modeli wózków i jak zobaczyliśmy jak ten jest przemyślany to inne wypadaly już obok niego dużo gorzej.