Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak,u mnie też dwóch chłopców.wiadomo,że najlepiej blisko Rodziny i przyjaciół,to tylko trzyma mnie jeszcze w tym "cudnym"naszym kraju.a w dalekiej przyszłosci planuje emigracje albo do australii albo do włoch właśnie.moi chłopcy też mieli się nazywac po włosku no ale w tym zacofanym kraju mieli by chyba problem..czesc dziewczynki!
ja dzis rano zaliczylam pierwsze spotkanie na szkkzole rodzenia, nawet spoko tylko troche dlugo 3,5 godziny! Jak sie wybraalismy and morze to zaczelo padacale i tak fajniee przynamniej troche chlodniej i dzis tez fajny przyjemny dzien, od jutra znow uplay
ayla-- szcerze gdyby nie moj O ktory jest italiano nie zdecydowalabym sie na zycie tutaj, na jakis czas tak- na zawsze chyba nie. Lepiej blisko rodziny i przyjaciolmilosc okazala sie silnijesza i nie zaluje mam wspanialego faceta i z drugiej strony powoli zaczynam czuc sie jak w domu
ale ta tesknota... czekam na dwoch chlopcow i bedzie nicolasek i luca
a ty znasz plec juz ?
tak,u mnie też dwóch chłopców.wiadomo,że najlepiej blisko Rodziny i przyjaciół,to tylko trzyma mnie jeszcze w tym "cudnym"naszym kraju.a w dalekiej przyszłosci planuje emigracje albo do australii albo do włoch właśnie.moi chłopcy też mieli się nazywac po włosku no ale w tym zacofanym kraju mieli by chyba problem..
no więc będzie Joachim lub Max i Leonard,a we Włoszech by byli Santino i Salvatore na czesc Salvatore Giuliano
a Twoje imiona też super,zwłaszcza Luca mi się podoba![]()
hej ponownie
dziewczyny mam pytanko,bo ciagle zapominam zapytac:
czy wasze maluszki miały tak rutynowo,profilaktycznie wykonywane echo serca?
słyszalam ze y bliźniat pomimo braku wskazan powinno sie,ale mnie lekarz nie skierował,mowil ze gdyby cos było po usg nie pokojacego to dopiero.on im bada serduszka ale nie tak pewnie jakby to robil kardiolog-a moze przesadzam...jak to jest u was????w jakim tyg mialyscie jesli w ogole?
pozdrawiam