Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przechodzi tylko że na początku ciąży wstawałam przynajmniej raz w nocy na siusiu a w tej chwili są noce, że nie wstaję wogóle. Jakimś cudem udaje mi się przekręcić na drugi bok i zasnąć
jezuuuu,KASIONA!!!zabierz mnie nad morze!!!!bo wieczorem jedziemy nad morze, w niedzielee wieczorem wracamy tak na jeden dzien tylko, ale sie troche zrelaksujemy i pomoczymy w morzu![]()

no i co?byłas??Ayla gratuluję udanego połówkowego
Ja dziś idę na 17-tą i juz się denerwuję ... mam nadzieję że też pochwalę się dobrymi wiadomościami.
wiem ze ci ciezko - dasz rade kochana juz tak nie dlugo, zleci jak jeden dzien....ja narazie odliczm do 22.07 - usg i mam nadzieje ze tremin cc mi wyznacza. trzymaj sie jakos....U nas dzieki bogu zadnych upalow.Ja wystarcajaco sie czuje bardzo zle.Wczoraj juz mysalam ze sie cos zaczyna,bole krzyza mam niemilosierne.le dzis jest oki.Nospa zadzialala.Dziewczynki kopia mnie w zebra i wszystkie inne narzady i niedlugo wykopia je na zewnatrz.Slaba jestem strasznie,drugi dzien zaslablam pod prysznicem..Koszmar jakis..Ale wciaz odliczam...
..
no i co?byłas??