Hej!
Ja mam jakis podly nastroj. Wszystko mnie denerwuje i nic nie cieszy. Zrobie sobie moze cos dobreo do jedzonka. Wlasnie ostatnio sobie tak dogadzam, ze widze doslownie jak tyje. Ale tak mi sie slodkiego chce

. Nie moge sie doczekac poniedzialku, bo mam wizyte i martwie sie jak tam moje malenstwa, czy rosna ladnie i czy szyjka ok.Nie mam pojecia ile teraz moga wazyc.
2ania nie martw sie ja tez mysle ze roznica nie jest taka duza. Miedzy moimi zawsze jest roznica okolo 200g. Co prawda u mnie podobno sa dwa lozyska, ale ja juz sama nie wiem, bo tak pozno sie okazalo ze to blizniaki, ze ciezko bylo stwierdzic czy sa dwa lozyska. wspolczuje Ci ze musisz lezec, ale lez bo to pomaga. Lepiej w domku niz w szpitalu. Sama lezalam plackiem 3 miesiace, wiec wiem jak jest to iokropne, ale dla naszych skarbow warto.
Justella ja dzis troszke tez poprasowalam . Troszke ubranek,ktore przychodza mi jeszcze z allegro i posciel. Dzis nawet spakowalam torbe z ciuszkami dla maluszkow. Mam 5 kompletow.Mysle ze powinno starczyc. Jeszcze tylko musze cos na wyjscie przygotowac, no i z tymi kosmetykami mam problem. Ale chyba zaufam Penatenenowi. Moja mama uzywala na mnie i kolezanka teraz tez uzywa tych kosmetykow. Przywozi je z Niemiec, wiec jak sobie to i mi przywiezie

. A Ty myslalas juz jakie wybierzesz?