Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj dziewuszki,powiem tak jeszce najgorsze dni przed wami...Strasznie,koszmarnie sie czuje.Slabo mi ciagle,wszystko mnie cisnie..naprawde wiem ze jeszcze tydzien i dwa dni ale ta koncowka jest koszmarna.....
chociaz swoja droga to troche waza te Twoje dziewczynki,prawie po 3 kilo,razem 6
ale grunt ze juz mozesz byc o nie spokojna.
.
witajcie podwojne ciazowki
jestem tu pierwszy raz
brakuje kogos kto zrozumnialby co czuje
ostatnio uslyszalam ze przesadzam bo jakas moja mloda ciotunia w ciazy po rusztowaniach skakala a ja robie za malo ruchliwy przenosny inkubator - ktory w dodatku szwankuje w upaly))
to glupio zabrzmi ale staram sie nic nie robicby Karolinka i Piotruś jak najdluzej pozostaly w brzuszku....
2ania - i mi brzuch twardnieje - pomaga nospa i odpoczynek... odpoczynek ...
pozdrawiam serdecznie
![]()
Witajcie |Trojpaczki i Mamusie
Jestem juz z moimi kruszynkami w domku, wyszlismy w srode do domku czyli w 8 dobe od przyjecia. Waga chlopakow:Oskar 2650 i Wiktor 2800, otrzymali po 10 pkt tylko, ze po godzinie zaczeli stekac i zostaly wladowane do inkubatorow gdzie spedzily 5 dni..powiem wam, ze tyle strachu w zyciu sie nie najedlismy. Maluchy mialyproblem z oddychaniem i zostala wlaczona tlenoterapia, pozniej antybiotyki a na przeddzien wyjscia Wiktor sie zazolcil i byl pod lampa przez noc....to byl skonczony 36 tydzien ale okreslono wczesniactwo?!?!?! nie wiem ile by mialy wagowo gdybysmy dluzej czekali, zreszta jak przyjechalismy to sie okazalo ze mam rozwarcie i skurcze wiec dobrze, ze tak sie to wszystko skonczylo bez niedotlenienia czy gorszych rzeczy...
zdjecia dolacze jak tylko sciagne na kompa..jeden jest blondynek a drugi czarnulek i oczywiscie sa najpiekniejsi na swiecie
co do cesarki to rekonwalescencja jest koszmarna...po blizniakach obkurczasnie macicy cholernie boli w szczegolnosci po okscytocynie ktora mi serwowali przez pare dni 3 razy dziennie...aaa i pierwsze wstanie bardzo bolesne ale jak juz moglam to zawieziono mnie do maluszkow i az serce scisnelo tyle sond, rurek, aparatury ale tez pelnia szczescia...sa cudowne.....
Ja oczywiscie nie mam dobrych wiesci!!!!!!
Jutro jade do krakowa ze skierowaniem na oddzial,moja szynka ma 11mm lekarz wyczul głowke jednej dzidzi!!
Boje sie panicznie.Odezwe sie jak mnie wypuszcza,juz pewnie po wszystkim(

Ja oczywiscie nie mam dobrych wiesci!!!!!!
Jutro jade do krakowa ze skierowaniem na oddzial,moja szynka ma 11mm lekarz wyczul głowke jednej dzidzi!!
Boje sie panicznie.Odezwe sie jak mnie wypuszcza,juz pewnie po wszystkim(

Oj dziewuszki,powiem tak jeszce najgorsze dni przed wami...Strasznie,koszmarnie sie czuje.Slabo mi ciagle,wszystko mnie cisnie..naprawde wiem ze jeszcze tydzien i dwa dni ale ta koncowka jest koszmarna.....
z toba w 100%-koncowka jest koszmarna