reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

Wózek to najgorsza rzecz do ogarnięcia przy bliźniakach. Nie ma wyboru. Wszystko brzydkie i ciężkie....

TO prawda,ja byłam załamana jak szukałam wózka bliźniaczego...nie mówiąc już o tym,że w Gorzowie nie ma żadnego sklepu z choćby jednym modelem do obejrzenia na żywo,więc został nam tylko internet...ale znaleźliśmy bebetto i zamówiliśmy w sklepie. O taki:
Link do: bebetto 42 3w1 - Szukaj w Google:

reklama
TO prawda,ja byłam załamana jak szukałam wózka bliźniaczego...nie mówiąc już o tym,że w Gorzowie nie ma żadnego sklepu z choćby jednym modelem do obejrzenia na żywo,więc został nam tylko internet...ale znaleźliśmy bebetto i zamówiliśmy w sklepie. O taki:

ja mam bebetto 42 tylko kupowalam sama spacerowke dla chlopcow bo to jest tez dla dzieci rok po roku.

Znajoma miała chwaliła sobie. Ale lekki to on nie jest i sporo miejsca w bagażniku zabiera. Po roku zmieniła na valko i zadowolona.

Znajoma miała chwaliła sobie. Ale lekki to on nie jest i sporo miejsca w bagażniku zabiera. Po roku zmieniła na valko i zadowolona.

no jest ciezki i ciezko sie nim kieruje...
ja doszlam do perfekcji smigajac z nimi wszedzie ale do.pewnych sklepow nie mam po co wchodzic bo nie da rady....
muskuly sobie w rekach wyrobilam od niego :D jest dosc ciezki jak ja w wiekszosci do auta i z auta go co chwile musialam wyciagac to juz w ogole jest zabawa....8-)

ja doszlam do perfekcji smigajac z nimi wszedzie ale do.pewnych sklepow nie mam po co wchodzic bo nie da rady....
muskuly sobie w rekach wyrobilam od niego :D jest dosc ciezki jak ja w wiekszosci do auta i z auta go co chwile musialam wyciagac to juz w ogole jest zabawa....8-)

Moja bratowa miała bebetto i mi się nim rewelacyjnie jeździło:)
ja mieszkam w domku jednorodzinnym więc nie martwie się windą czy nadmiarem schodów,a co do złożonej ramy to spokojnie mieści się w sedanie:) wiadomo,każda z nas ma inny gust i inne doświadczenia:)

Tez mielismy w planach galaxy kupic, ale zdecydowalismy sie na reno espace, duzo taniej wyszlo, zalozylismy gaz i poki co jest ok. Nam zalezalo na tym żebym mogla z tylu miedzy dwoma nosidelkami sie zmiescic i w miarę wygodnie siedziec. Zobaczymy jak to bedzie, bo wyjdzie w praniu. Nasz wozek podwojny sie mieści, nawet przy 7 siedzeniach, bo juz przymierzalismy.

Ja oglądałam bebetto w sklepach, bo w trzech w ktorych bylam, mieli wlasnie te tylko rozne modele. No kurcze nie przekonalo mnie to jeden za drugim ani jeden pod drugim... Strasznie nieporeczne jak dla mnie. A jak przymierzylam sie do tego uzywanego ktory kupilismy (nie pamietam jaka firma) i on jest z tych obok siebie, to od razu wiedziałam ze to to co chce. Przede wszystkim latwo sie go podbija, a my mamy bardzo wysokie krawezniki w okolicy bloku i sterownosc jest super, tak jak przy pojedynczym.

reklama
Ja oglądałam bebetto w sklepach, bo w trzech w ktorych bylam, mieli wlasnie te tylko rozne modele. No kurcze nie przekonalo mnie to jeden za drugim ani jeden pod drugim... Strasznie nieporeczne jak dla mnie. A jak przymierzylam sie do tego uzywanego ktory kupilismy (nie pamietam jaka firma) i on jest z tych obok siebie, to od razu wiedziałam ze to to co chce. Przede wszystkim latwo sie go podbija, a my mamy bardzo wysokie krawezniki w okolicy bloku i sterownosc jest super, tak jak przy pojedynczym.

ja po prawie 2 letnim doswiadczeniu z bebetto postanowilam ze kupie teraz te nosidelka do bebetto, a na wiosne kupie jakas fajna lekka spacerowke porzadna wlasnie jeden obok drugiego :) nie wiem jeszcze co ze Stasiem, chyba go jakimis szelkami do wozka poprzypinam :p i bedzie biegal za wozkiem:p
te spacerowki z bebetto u mnie sa w rozsypce totalnej... a wlasciwie w uzytku sa od 1,5 roku.... tylko ze one tez sa do jakiejs wagi a moi nie dosc ze sie nie mieszcza w nich juz to i waza zdecydowanie za duzo jak na ten wozek 8-)

Do góry