Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie, poczujesz oj POCZUJESZCiekawe kiedy ja poczujęmam nadzieję, że jak najszybciej, bo w głowie krąży tyle złych myśli...
Ja poczułam w 21 tc. Moja pierwsza ciąża.Ciekawe kiedy ja poczujęmam nadzieję, że jak najszybciej, bo w głowie krąży tyle złych myśli...
Mam taką nadzieję, że jak najszybciej to będzieSpokojnie, poczujesz oj POCZUJESZmoj starszy byl wierciochem, ale blizniaki sa doświadczeniem bez porównania
na przestrzeni kilku tygodni, mniej wiecej 19-25 mialam wrazenie ze mam w brzuchu osmiornice
![]()
, bo to już 5 ciąża a zazwyczaj coraz wcześniej czuć.Musimy przestać o tym myślećU mnie też
Jutro zaczynam 17. W 14 jeden raz poczułam. I bardzo się martwię. A lekarz dopiero 30 sierpnia.
a wtedy samo przyjdzietylko po naszych doświadczeniach ti nie jest takie latwe. Ech...Musimy przestać o tym myśleća wtedy samo przyjdzie
![]()
Dokładnie... wszystko rozumiem. Ja to poprostu wiem, ale mąż mnie cały czas pociesza. W nim mam wsparcie i w Was również kobitkitylko po naszych doświadczeniach ti nie jest takie latwe. Ech...
Halszka, ile masz lat? Będziesz miała prawdziwe przedszkole w domu.
Ja mam synka 7 lat. Również chcieliśmy mieć więcej. Ale los zdecydował inaczej. Przeszliśmy ciężką drogę, długo nie udawało się,dwie stracone ciąży,jedna z których w 17 tc. w styczniu, w kwietniu zatrzymana, a teraz taka niespodzianka. Jak na razie wszystko dobrze. I aby tak pozostało. My rodzinie powiedzieliśmy po 15tc. Ale tylko najbliższej. I jedna koleżanka wie.

Ja mam synka 20msc. To moja druga ciaza i beda znowu chlopcyu mnie jutro juz 31tc+0d, w te upaly z brzucholem ciezko funkcjonować, mam juz prawie wszystko gotowe dla maluchow. Dzisiaj układałam w szafie ubranka te najmniejsze <3 troche Wam zazdroszcze ze bedziecie miec zimowe ciaze
![]()

ale taki juz nasz los i kochamy te nasze dzieciaki już od momentu malej fasoleczki