Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam! Napisz coś więcej o sobie.Witam, jestem tu nowa. Chciałam się przywitać i napisać, że oczekuję bliźniąt. O płci dowiedziałam się dopiero w poniedziałek w 20 t.c. i będziemy mieć parkę :-) Pozdrawiam wszystkich :-)
Witam, jestem tu nowa. Chciałam się przywitać i napisać, że oczekuję bliźniąt. O płci dowiedziałam się dopiero w poniedziałek w 20 t.c. i będziemy mieć parkę :-) Pozdrawiam wszystkich :-)

Super, jacy juz duzi!No i ja po wczorajszej wizycie spokojniejsza wsio jest dobrze. Chlopaki rosna jeden 2320 a dugi 2410 CC nadal zostaje na 38 tydz wiec jeszcze ponad 3 tyg kolejna wizyta 28 potem przeplywy i jezeli bedzie dobrze dostane skierowanie na Cc i dzien przed do szpitala a jakby cos sie dzialo nie tak to na patologie wczesniej ale dobrej mysli jestem i bede sie bronic zeby nie lezec w szpitalu
To dobrzeDziewczyny z tymi.ruchami to spokojnie. Bliźniaki to była moja.druga ciąża a ruchy zaczęłam czuć dopiero w.23tc!!!

No i ja po wczorajszej wizycie spokojniejsza wsio jest dobrze. Chlopaki rosna jeden 2320 a dugi 2410 CC nadal zostaje na 38 tydz wiec jeszcze ponad 3 tyg kolejna wizyta 28 potem przeplywy i jezeli bedzie dobrze dostane skierowanie na Cc i dzien przed do szpitala a jakby cos sie dzialo nie tak to na patologie wczesniej ale dobrej mysli jestem i bede sie bronic zeby nie lezec w szpitalu
No jeszcze trochę i przytulisz maleństwa. Mnie jakoś z każdym dniem ciężej. Brzuch rośnie. Nie komu oprócz rodziny nie mówiliśmy o ciąży. Ale już widać i zaczynają się pytania.No i ja po wczorajszej wizycie spokojniejsza wsio jest dobrze. Chlopaki rosna jeden 2320 a dugi 2410 CC nadal zostaje na 38 tydz wiec jeszcze ponad 3 tyg kolejna wizyta 28 potem przeplywy i jezeli bedzie dobrze dostane skierowanie na Cc i dzien przed do szpitala a jakby cos sie dzialo nie tak to na patologie wczesniej ale dobrej mysli jestem i bede sie bronic zeby nie lezec w szpitalu