reklama
alex2339
Fanka BB :)
Witam sie mamusie
A ja sie cos czuje nie zadobrze ostatnio w nocy mnie skurcz zlapal ale na cale szczescie odpuscil martwie sie troszke
A ja sie cos czuje nie zadobrze ostatnio w nocy mnie skurcz zlapal ale na cale szczescie odpuscil martwie sie troszke
hej dziewczynki!
dawno mnie nie było - nareszcie nadrobiłam zaległości
Widzę, że sporo się u was dzieje, kolejne trójpaczki się rozpakowują - wszystkim rozpakowanym gratuluję, życzę zdrówka i duuużo siły...
ja też walczę z przeziębieniem - rainmanka - kupiłam polecany przez Ciebie *spam* - mam nadzieję, że pomoże. Na gardło stosuję też płukanki z wody i soli (bleee) i zrobiłam miksturę dla siebie i dzieci z miodu, czosnku i cytryny - bedziemy to brać regularnie.
Poza tym już wiem, co to są hemoroidy... od kilku dni bardzo mi dokuczają. Wy też macie z tym problemy?...
A - i od wczoraj mam kojec dla ciężarówek - rzeczywiście cudnie się w nim śpi, plecy przestały mnie boleć, czuję się w nim, jak w objęciach ukochanego
Polecam
Ja wizytę u lekarza mam w środę za tydzień, ale czuję że maluchy rosną, bo coraz mocniej kopią. A i tak nie mogę się doczekać kolejnego usg. Rainmanka - trzymam kciuki za Twoje badania.
A swoją drogą - jak częste macie wizyty, bo ja cały czas co miesiąc i - z tego, co wiem - mój gin nie praktykuje częstszych wizyt nawet pod koniec ciąży, tylko w razie czego przyjmuje na oddział patologii ciąży, gdzie pracuje. Ale wszędzie czytam, że od pewnego momentu w ciąży bliźniaczej wizyty powinny być co 2 tyg, więc boję się, że coś mu umknie...
Lenna - trzymaj się, już bliżej niż dalej, dasz radę!
pozdrawiam wszystkie brzuchate:-)!!!
dawno mnie nie było - nareszcie nadrobiłam zaległości
ja też walczę z przeziębieniem - rainmanka - kupiłam polecany przez Ciebie *spam* - mam nadzieję, że pomoże. Na gardło stosuję też płukanki z wody i soli (bleee) i zrobiłam miksturę dla siebie i dzieci z miodu, czosnku i cytryny - bedziemy to brać regularnie.
Poza tym już wiem, co to są hemoroidy... od kilku dni bardzo mi dokuczają. Wy też macie z tym problemy?...
A - i od wczoraj mam kojec dla ciężarówek - rzeczywiście cudnie się w nim śpi, plecy przestały mnie boleć, czuję się w nim, jak w objęciach ukochanego
Ja wizytę u lekarza mam w środę za tydzień, ale czuję że maluchy rosną, bo coraz mocniej kopią. A i tak nie mogę się doczekać kolejnego usg. Rainmanka - trzymam kciuki za Twoje badania.
A swoją drogą - jak częste macie wizyty, bo ja cały czas co miesiąc i - z tego, co wiem - mój gin nie praktykuje częstszych wizyt nawet pod koniec ciąży, tylko w razie czego przyjmuje na oddział patologii ciąży, gdzie pracuje. Ale wszędzie czytam, że od pewnego momentu w ciąży bliźniaczej wizyty powinny być co 2 tyg, więc boję się, że coś mu umknie...
Lenna - trzymaj się, już bliżej niż dalej, dasz radę!
pozdrawiam wszystkie brzuchate:-)!!!
rainmanka
Alex a kiedy masz wizytę? Mam nadzieje że skurcze już sie nie powtórza.
A w ogóle narobiłas mi smaka swoim wózkiem. Ciekawa jestem jak w praktyce będzie sie sprawowal. Ja i tak będe jak już to kupowała po narodzinach dzieci więc TY może juz będziesz po pierwszych wrażeniach związanych z wózkiem to mam nadzieje zdasz mi relacje.
Lawenda ja tez biorę teraz *spam* i właśnie zjadłam kanapki z czosnkiem jak radziła Ayla, które były pyszne, az nie wiem czemu tyle wzbranialam sie przed tym czosnkiem.
Ja niestety miodu nie moge bo cukry by mi pewnie nieźle skoczyły ale życze Tobie i sobie szybkiego wykurowania się
Co do wizyt to od około 14 tc mam wizyty co 3 tygodnie. Teraz miałam co 2 w związku z tym że się gorzej czułam i nie wiem czy tak zostawi. Ja w sumie wole jak mam częsciej choć jedyny minus to opłaty za wizyty.
Hemoroidów na szczęście nie mam i żeby mnie nie dopadły.
A w ogóle narobiłas mi smaka swoim wózkiem. Ciekawa jestem jak w praktyce będzie sie sprawowal. Ja i tak będe jak już to kupowała po narodzinach dzieci więc TY może juz będziesz po pierwszych wrażeniach związanych z wózkiem to mam nadzieje zdasz mi relacje.
Lawenda ja tez biorę teraz *spam* i właśnie zjadłam kanapki z czosnkiem jak radziła Ayla, które były pyszne, az nie wiem czemu tyle wzbranialam sie przed tym czosnkiem.
Ja niestety miodu nie moge bo cukry by mi pewnie nieźle skoczyły ale życze Tobie i sobie szybkiego wykurowania się
Co do wizyt to od około 14 tc mam wizyty co 3 tygodnie. Teraz miałam co 2 w związku z tym że się gorzej czułam i nie wiem czy tak zostawi. Ja w sumie wole jak mam częsciej choć jedyny minus to opłaty za wizyty.
Hemoroidów na szczęście nie mam i żeby mnie nie dopadły.
motylicaja
\motylizacja gdybyś mieszkała tu gdzie ja to byś mogła pracować w zastępstwie za mnie - przyznam, że wbrew pozorom trudno jest kogoś znaleźć, a niby jest bezrobocie![]()
ojj szkoda szkoda....a czym sie zamujesz/??
To dziś widzę nasza telepatia działa
Nasze rozpakowane mamy widzę zmeczone, ale nie ma się co dziwić zwłaszcza że zajmowanie sie bliźniakami to praca cały czas bo jak jedno zasypia drugie się budzi. Oj to czeka nas sporo pracy.
Ayla u mnie dzis lepiej przynajmniej psychicznie bo gardło mi dziś nawaliło całkiem. Cały dzień piję herbaty z cytryną.
A w ogóle dzis mąż ustawiał coś na aparacie fotograficznym i przy okazji zrobił zdjęcie mojego bębenka. Jednak Ayla miałaś rację z tym rosnieciem bo w ciągu 2 tyg przybyło go troche co mam nadzieje przełoży się na piątkowe pomiary wagowe u lekarki.
Zobacz załącznik 285718
sliczny brzuszke
Witam sie mamusie
a ty kochana co bedziesz Miec??
karmelka1897
Zaciekawiona BB
motylizacja gdybyś mieszkała tu gdzie ja to byś mogła pracować w zastępstwie za mnie - przyznam, że wbrew pozorom trudno jest kogoś znaleźć, a niby jest bezrobocie![]()
To dziś widzę nasza telepatia działa
Nasze rozpakowane mamy widzę zmeczone, ale nie ma się co dziwić zwłaszcza że zajmowanie sie bliźniakami to praca cały czas bo jak jedno zasypia drugie się budzi. Oj to czeka nas sporo pracy.
Ayla u mnie dzis lepiej przynajmniej psychicznie bo gardło mi dziś nawaliło całkiem. Cały dzień piję herbaty z cytryną.
A w ogóle dzis mąż ustawiał coś na aparacie fotograficznym i przy okazji zrobił zdjęcie mojego bębenka. Jednak Ayla miałaś rację z tym rosnieciem bo w ciągu 2 tyg przybyło go troche co mam nadzieje przełoży się na piątkowe pomiary wagowe u lekarki.
Zobacz załącznik 285718
Witam sie mamusie
W dzien to anileczki spia jedza kupki robia i tak w kolko co ok 3 godz, dzis noc dla odmiany inna juz od 10 zaczely jeczec wypily wszystko z piersi dostaly butle i dalej stekaja nosz k....wa tchu mi brak... w koncu sie zmeczyly i padly teraz jest nawet ok bo mam meza tesciowka wpada i je nosi jak spac ie chca ale maz chodzi tez na nocki jak pojdzie do pracy to katastrofa bedzie.
Oczywiscie mam tez problem z ta tesciowa kochana babunia, wkurza mnie bo ledwo male jekna stekna albo sie przeciagaja na glos to ta od razu na rece "bo placze" ale jestem zla o to, ale tlumaczyc jej cos to jak grochem o sciane i caluje je po rekach i buzi to juz przesada jest nawet ja nie caluje bo takie malutkie wrazliwe zeby jakis bakteri nie przeniesc, i co chcwile kogos przyprowadza jakies ciotki zazwyczaj jak karmie i uwielbiam jak podziwiaja mojego cyca w akcji, abo jak mala chce jesc i macha raczkami bo sie zlosci to potrafi stac nade mna i jej rece trzymac czaicie ale co ja jej powiem to w nocy nie przyjdzie kurde,
ojj nie za dobra Sytulacja z ta Tesciowa...
a u mnie Male lobuzy szaleja...a ja sie mecze....hehe
reklama
rainmanka
Ja tez już na nogach
choć obudziłam się o 5, poogladałam chwile TV i zasnęłam na ok godzinę jeszcze. To przeziębienie mnie strasznie męczy a gardło boli że nawet przełykac nie moge. Dlatego na 8.30 ide do lekarza. Przynajmniej mi powie co moge brac a co nie (mam nadzieje) 
Miłego dnia dziewczynki.
Miłego dnia dziewczynki.
Podziel się: