hej dziewczynki..heh w sumie to powinnam napisac Dzien dobry! jest godzina 1.30
faceci sa z marsa, kobiety z wenus - oj jak to sie sprawdza!! od pn moj maz jest na urlopie wiec chcial z pt na sb i z sb na nd postanowil mi bardziej pomoc w nocy..alez ja bylam w bledzie cieszac puche na ta mysl!!!
w nocy zrzedzi, marudzi...zlosci sie no bo albo kupa albo butelka wypada..chyba myslal, ze maluchy nie maja mokro w nocy a butelki w nocy sa przyspawane do buzinek chlopakow..godzina 5 rano a on marudzi jaki to jest wyje...itd..no cholera mnie bierze..bo co on myslal, ze ja od 10 tyg to mam wakacje w nocy??
wiec dzisiaj powiedzialam, ze wole go wyspanego bo nie mam cierpliwosci do jego zrzedzenia i jeszcze rozwod wyhaczymy w tym roku hehehe
wiec do 1 ja sp;alam, oczywiscie o 20 zasnelam jak aniolek..a o 1 placz dzieci i jego stweirdzenie "nie slyszysz jak placza?" no sory moglby chociaz je nakarmic o tej 1 a nie tak samo spac i laskawie mi ulzyc poprzec informacje o stanie glodu dzieci..no ale mega pomoc!!! no ale mam to gdzies..poszedl spac bo normalnie mnie do szalu doprowadzal dzisiaj...a ja od 8 do 1 wyspalam sie jak mops...
maluchy mialy kapiel o 6 a od powiedzmy 7 spali do 1 wowowowowow!! super! ale tez wdupily po 160! zawsze na wieczor musza dobic zeby zasnac..chyba im krowe kupie i postawie w ogrodku
ps kiedys pisalam ze mam super tesciowa...o w jakim ja bledzie bylam!!! ale to na inna okazje ale nie omieszkam wam sie wyzalic
dobra Trojpaczki i Mamusie zmykam i moze litanie odmowie co by spaly jak aniolki do 4 a dzien, w ktorym maluchy budza sie rano wypije litr wodki!
ps jakich laktatorow uzywacie? ja walcze o pokarm!!!!!