Kasiona
Fanka BB :)
czesc dziewczynki, kurde moje maluchy darly sie cala noc prawie, masakra..konczyl jeden zaczynal drugi, a teraz co? spia jak dwa aniolki 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
no witam
noc minela super. bobutka o 24 potem okolo 4ja jakos juz sobie radze i spie w nocy wtedy kiedy oni wiec sumujac jakies 6 godzinek i jest luz, ale tatus nie moze sie odnalezc do tego ma ten katar, a jest mi on niezbedny, bo chlopaki budza sie jeden po drugim i cala operacja jedzenie i przewijanie zasypianie to jakas godzina w nocy, ale w dzien to porazka...
juz sie zaczelo od 8 do 10 nanczylam Tomusia bo skubany oko otwarte jak go kladlam spac to zaraz ryk... no i tak raz jeden ma raz drugi w dzien ze jak juz przysna to zaraz pobudka bo juz mina te jakies 3 h na od jedzenia i znow glodni.
Zaczelam sciagac mleko i za jednym zamachem mam jakies 200mlwiec starcza dla dwoch. w nocy jedziemy na bebiko. bo bym sie zarabala z tym odciaganiem
. Zaraz siadam i bede sciagac no chyba ze soe towarzystwo obudzi bo juz jakies pomruki
milego dnia dziewczynkii trzymajcie brzuszki jak najdluzej
Lona a kiedy znika ten wor na brzuchu? bo ja mam zalamke tak mi jeszcze sterczy jakbym w 6 miesiacu byla a skora zaczyna wisiec i taki flak bleeeee.... na cyckach rozstepy ze szok... no coz tak to juz musi byc ze ciaza zostawia trwaly slad po sobie

czesc dziewczyny!!u mnie juz problemy!!
Klaudia od srody na antybiotyku miala lekka goraczke,katar i kaszel.Teraz juz lepiej ale znowu teraz Kinge cos bierze chyba bede musiala jechac na prywat do jakiegos lekarza z nia.ostatnio juz nas chcieli zostawic z Klaudia w szpitalu.w poniedzialek mamy kontrole mam nadzieje ze jej cos pomoglo...za to teraz Kinga!!!!
Wklejam swoj brzuchol..zdjecie zrobione 5 minut temudolaczylam tez pare zdjec moich skarbow...porod 10 tygodni temu a obwod brzucha byl ok 125..malutki nie byl..zaraz po porodzie to masakra..skora o 10 nr za duza ale ladnie sie zeszla i wrocila powiedzmy do akceptowalnych rozmiarow choc nad brzuchem zaczne pracowac za 2 tygodnie..mowia ze po cesarce fitness po 3 miesiacu zreszta tak mnie dol brzucha boli od noszenia moich grubasow ze masakra...waza juz po 6kg a maja 10 tyg...
zaraz po porodzie wygladalam jak 5/6 miesiac i az lekarke wzielo na dowcipy przy obchodzie wieczornym...Pani Ilonko a co to trzeci dzidzius zapodzial sie w brzuszku?Zobacz załącznik 286726Zobacz załącznik 286728Zobacz załącznik 286729Zobacz załącznik 286730Zobacz załącznik 286731Zobacz załącznik 286732Zobacz załącznik 286733
![]()
czesc dziewczyny!!u mnie juz problemy!!
Klaudia od srody na antybiotyku miala lekka goraczke,katar i kaszel.Teraz juz lepiej ale znowu teraz Kinge cos bierze chyba bede musiala jechac na prywat do jakiegos lekarza z nia.ostatnio juz nas chcieli zostawic z Klaudia w szpitalu.w poniedzialek mamy kontrole mam nadzieje ze jej cos pomoglo...za to teraz Kinga!!!!
Wklejam swoj brzuchol..zdjecie zrobione 5 minut temudolaczylam tez pare zdjec moich skarbow...porod 10 tygodni temu a obwod brzucha byl ok 125..malutki nie byl..zaraz po porodzie to masakra..skora o 10 nr za duza ale ladnie sie zeszla i wrocila powiedzmy do akceptowalnych rozmiarow choc nad brzuchem zaczne pracowac za 2 tygodnie..mowia ze po cesarce fitness po 3 miesiacu zreszta tak mnie dol brzucha boli od noszenia moich grubasow ze masakra...waza juz po 6kg a maja 10 tyg...
zaraz po porodzie wygladalam jak 5/6 miesiac i az lekarke wzielo na dowcipy przy obchodzie wieczornym...Pani Ilonko a co to trzeci dzidzius zapodzial sie w brzuszku?Zobacz załącznik 286726Zobacz załącznik 286728Zobacz załącznik 286729Zobacz załącznik 286730Zobacz załącznik 286731Zobacz załącznik 286732Zobacz załącznik 286733
![]()