reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
no witam :)

noc minela super. bobutka o 24 potem okolo 4 :) ja jakos juz sobie radze i spie w nocy wtedy kiedy oni wiec sumujac jakies 6 godzinek i jest luz, ale tatus nie moze sie odnalezc do tego ma ten katar, a jest mi on niezbedny, bo chlopaki budza sie jeden po drugim i cala operacja jedzenie i przewijanie zasypianie to jakas godzina w nocy, ale w dzien to porazka... :( juz sie zaczelo od 8 do 10 nanczylam Tomusia bo skubany oko otwarte jak go kladlam spac to zaraz ryk... no i tak raz jeden ma raz drugi w dzien ze jak juz przysna to zaraz pobudka bo juz mina te jakies 3 h na od jedzenia i znow glodni.

Zaczelam sciagac mleko i za jednym zamachem mam jakies 200ml :) wiec starcza dla dwoch. w nocy jedziemy na bebiko. bo bym sie zarabala z tym odciaganiem :). Zaraz siadam i bede sciagac no chyba ze soe towarzystwo obudzi bo juz jakies pomruki

milego dnia dziewczynki :) i trzymajcie brzuszki jak najdluzej :)

Lona a kiedy znika ten wor na brzuchu:)? bo ja mam zalamke tak mi jeszcze sterczy jakbym w 6 miesiacu byla a skora zaczyna wisiec i taki flak bleeeee.... na cyckach rozstepy ze szok... no coz tak to juz musi byc ze ciaza zostawia trwaly slad po sobie

Jedynka z tym brzuchem to musisz sobie dac troche czasu, ja tez przezylam lekki szok ale teraz juz prawie znikl, cierpliwosci :)

Wklejam swoj brzuchol..zdjecie zrobione 5 minut temu:) dolaczylam tez pare zdjec moich skarbow...porod 10 tygodni temu a obwod brzucha byl ok 125..malutki nie byl..zaraz po porodzie to masakra..skora o 10 nr za duza ale ladnie sie zeszla i wrocila powiedzmy do akceptowalnych rozmiarow choc nad brzuchem zaczne pracowac za 2 tygodnie..mowia ze po cesarce fitness po 3 miesiacu zreszta tak mnie dol brzucha boli od noszenia moich grubasow ze masakra...waza juz po 6kg a maja 10 tyg...
zaraz po porodzie wygladalam jak 5/6 miesiac i az lekarke wzielo na dowcipy przy obchodzie wieczornym...Pani Ilonko a co to trzeci dzidzius zapodzial sie w brzuszku:p? P1010306.jpgP1010195.jpgP1010322.jpgP1010321.jpgP1010296.jpgP1010301.jpgP1010193.jpg
pencil.png

Załączniki

• P1010252.JPG
    P1010252.JPG
    31,5 KB · Wyświetleń: 63
hej dziewczyny
ja juz ledwo wyrabiam lezac i nic nie robiac i jest mi zle..chcialabym juz odzyskac wolnosc ruchowa.ale jak tylko przejde sie po domu odczuwam te skurcze.ehh ale jak was czytam z tymi nocami nieprzespanymi to nie wiem juz co gorsze.zadnego pocieszenia z nikad..przed zle po tez inaczej "zle".jedyne pocieszenie to pewnie te oczka patrzace sie i smiejace do mamy,ktora po nieprzespanej nocy ledwo sie trzyma.
lona bruszek juz nieduzy został a wlasciwie malutko ci go zostało.moj ma na razie 114cm ciekawe ile jeszcze przybierze..pieknie wygladasz z maluszkami,slicznie:)
kasiona,jedynka to co chyba wypada mimo wszystko was pocieszyc i pozyczyc,zeby przyszla noc byla bardziej laskawa dla was,uszka do gory:))
rainmanka gratuluje slicznej wagi maluszkow,a mowilam ci ze jeszcze sie zdziwisz?:)

Justella glowa do gory, ciaza to pryszcz hehe. nie no generalnie wiem jak ciezko przeciez, ale szybko sie zapomina i ciaze i porod i bol, a potem tylko pieluchy amciu pieluchy amciu i tak do znudzenia hehe

Lona-przecudne masz maluszki!!no i niezłe kluseczki faktycznie:)

kasiona-moze Twoi królewicze to nocne marki?:)zreszta olis i jedynka,wasze moze tez jakos sie skrzyknęły i bojkotują nocne spanie:)
mam nadzieje,ze moi beda w tej drugiej grupie:)

lenka,żyjesz??

a mnie dzis mężulek zabrał do sklepu z ciuszkami,bo mu wlazłam na ambicje i mówie ,ze wszyscy mężowie z żonami po ciuszki dziecięce chodzą a on nie był ani razu..
no i wchodzimy do sklepu i ja mówie:zobacz jakie ładne..
a on buch do koszyka jedne,drugie,trzecie i mówi no to juz wszystko mamy...
więc jednak poprosiłam go ,zeby sobie poczekał gdzie indziej,ja cos powybieram i później sie spotkamy:):)

potem byliśmy na obiedzie w miescie i tak sie nażarłam,że zaczełam miec mroczki przed oczami, bo mi chyba na żyły zaczęło cos uciskac:)
no ale jest już dobrze.dzien zaliczony do udanych:)

Lona śliczne dzieciaczki... w ogóle wszystkie maleństwa cudowne aż trudno uwierzyć że tak dają w kość ;)
Lona, brzuszek też ładny i pewnie szybko zejdzie.

Ayla to mąż zaliczył zakupy z Tobą :) mój owszem chodzi ze mną wszędzie ale też nie skory do wybierania ale jak coś nie takie to powie że to lepsze niż tamto, jedynie oczy mu się świecą jak np wybieram coś z polskim lub wojskowym akcentem :)

Też jestem ciekawa jak tam Lenka, ale myśle że weekend to Mąż z Nią jest i wszystko jest dobrze.

Justella trzymaj się dzielnie, już tak malutko zostało i może będzie ciężko ale cóż starając się o dzidziusie zdajemy sobie sprawe że będzie ciężko ale jak dla mnie życie bez dzieci takie puste.

czesc dziewczyny!!u mnie juz problemy!!
Klaudia od srody na antybiotyku miala lekka goraczke,katar i kaszel.Teraz juz lepiej ale znowu teraz Kinge cos bierze chyba bede musiala jechac na prywat do jakiegos lekarza z nia.ostatnio juz nas chcieli zostawic z Klaudia w szpitalu.w poniedzialek mamy kontrole mam nadzieje ze jej cos pomoglo...za to teraz Kinga!!!!

zycze zdrowia dla dziewczyn:)

Wklejam swoj brzuchol..zdjecie zrobione 5 minut temu:) dolaczylam tez pare zdjec moich skarbow...porod 10 tygodni temu a obwod brzucha byl ok 125..malutki nie byl..zaraz po porodzie to masakra..skora o 10 nr za duza ale ladnie sie zeszla i wrocila powiedzmy do akceptowalnych rozmiarow choc nad brzuchem zaczne pracowac za 2 tygodnie..mowia ze po cesarce fitness po 3 miesiacu zreszta tak mnie dol brzucha boli od noszenia moich grubasow ze masakra...waza juz po 6kg a maja 10 tyg...
zaraz po porodzie wygladalam jak 5/6 miesiac i az lekarke wzielo na dowcipy przy obchodzie wieczornym...Pani Ilonko a co to trzeci dzidzius zapodzial sie w brzuszku:p?Zobacz załącznik 286726Zobacz załącznik 286728Zobacz załącznik 286729Zobacz załącznik 286730Zobacz załącznik 286731Zobacz załącznik 286732Zobacz załącznik 286733
pencil.png

sliczne fotki:)

ja was witam:) i chwale sie ze dostlam prace jako Niania u prawie Rocznego Antosia;)

reklama
czesc dziewczyny!!u mnie juz problemy!!
Klaudia od srody na antybiotyku miala lekka goraczke,katar i kaszel.Teraz juz lepiej ale znowu teraz Kinge cos bierze chyba bede musiala jechac na prywat do jakiegos lekarza z nia.ostatnio juz nas chcieli zostawic z Klaudia w szpitalu.w poniedzialek mamy kontrole mam nadzieje ze jej cos pomoglo...za to teraz Kinga!!!!

biedactwa chore

zaraz po porodzie wygladalam jak 5/6 miesiac i az lekarke wzielo na dowcipy przy obchodzie wieczornym...Pani Ilonko a co to trzeci dzidzius zapodzial sie w brzuszku:p?Zobacz załącznik 286726Zobacz załącznik 286728Zobacz załącznik 286729Zobacz załącznik 286730Zobacz załącznik 286731Zobacz załącznik 286732Zobacz załącznik 286733
pencil.png

sliczne dzidzi:) ranyyy

hejka:)

ja jakos osatnie dni spedzam w wyciszeniu i trosce...jak dam rade z 2 dzieci...zaczelo mnie to przerazac:(:( boje sie poprstu.....jeszcze do tego moj M. ciagle ma o cos pretensje....wrrr

Do góry