reklama

Ciąża bliźniacza

Witam cafe :-). Troszku zdziwiłaś mnie tym, że 3 grudnia rozwiążą Ci ciążę. Powiedz czy są do tego jakieś wskazania, czy coś nie tak z maluszkami bąź z tobą? A ten 36 tc to rozpoczęty będzie czy już skończony?
MM_29 mój brzusio ma 115 cm, nie wiem czy to dużo czy też w normie. Do tej pory przybyło mi ok. 16 kg., zobaczymy ile będzie na końcówce.

reklama
Ja przytyłam13 po wyjściu ze szpitala było 10 mniej teraz zostały 2 kg :(
Ale neistety nie ma czasu an zdrowe odżywianie jem 2 posiłki dziennie co odbija się tym że nie mogę tych 2 kg zbić. A do tego wisi mi brzuch, nie wiem czy mogę nosić pas lub chociaż isć na basen :(
Jutro kontrola u gina to się dowiem

Witam cafe :-). Troszku zdziwiłaś mnie tym, że 3 grudnia rozwiążą Ci ciążę. Powiedz czy są do tego jakieś wskazania, czy coś nie tak z maluszkami bąź z tobą? A ten 36 tc to rozpoczęty będzie czy już skończony?
MM_29 mój brzusio ma 115 cm, nie wiem czy to dużo czy też w normie. Do tej pory przybyło mi ok. 16 kg., zobaczymy ile będzie na końcówce.

wiesz co,gin powiedzial,ze musi wyposrodkowac miedzy moim dobrem i dobrem dzieci
podejrzewa,ze moja macica jest taaaaaaaak rozciagnieta...poza tym od poczatku sa problemy z dokladnym terminem...wszsytko wskazuje na to,ze mialam miesiaczke i bylam w ciazy....zreszta z olkiem cc tez mialam w 37 tyg...urodzil sie z waga 4070

mam zaufanie do lekarza
wiec co robi

Kasik ja urodziłam dokladnie z 37tyg i 3 dniu. A przyczyna to zatrucie ciążowe, miałam bardzo wysokie ciśnienie mimo podawanych zastrzyków i leków i nogi jak banie. Gdyby nie to dalej leżałabym w szpitalu i czekała aż cos się zacznie.

Cafe, nie chcę zapeszać ale póki co nie jest źle. Mąż bardzo dużo mi pomaga, w nocy ze 3 razy pobudka, w dzień też śpią że można odpocząć.
Ech, oby im się na gorsze nie zmieniło.
Powodzenia za 2,5 tygodnia.

MM ja w ciąży przytyłam 6 kg a wychodząc ze szpitala byłam lżejsza o 12, więc chyba bilans wyszedł dobry :)
Nawet tak patrząc to brzuch mam mniejszy niż przed ciążą.

Witam i tak w skrócie Wam powiem, że wczoraj na ktg były liczne skurcze, gin powiedział, że nie zdziwi się jak w nocy urodzę. Miałam dziś dzwonić w spr. cesarki, która najprawdopodobniej jutro by się odbyła no ale rano okazało się, że na bieliźnie jest krwawa plamka.Zadzwoniłam i kazał przyjeżdżać.
Mam taki tępy ból brzucha. Na razie spokojnie chcę się wykompać, dopakować torbę i dla dzieci na wypis.
Pozdrawiam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry