reklama
yenefer
Fanka BB :)
Monia Gratulacje!! Ale waga Florianka imponująca - dawno nie słyszałam o takim dużym bliźniaku
)) Super!! Musi być z niego śmiechota! Czekamy na zdjecia 
Witam dziewczyny:-), ale super wieści z rana
monia wielkie, wielkie gratulacje dla Ciebie, że dałaś radę dotrwać tak długo z takimi koloskami w brzusiu. czy waga Florianka to naprawdę 4 kg
, a może się pomyliłas pisząc nam informację? Jeszcze raz życzę wszystkiego dobrego całej rodzince no i przede wszystkim dużo, dużo zdrówka dla ciebie no i maluszków
.
cafe my to obie już na finiszu jesteśmy, ciekawa jestem która z nas będzie pierwsza. Ja dziś wieczór też mam wizytę u lekarza i już się nie mogę doczekać. Przeraża mnie tylko ta droga - jedziemy w jedną stronę ok 100 km. Daj znać jak będziesz po wizycie.
monia wielkie, wielkie gratulacje dla Ciebie, że dałaś radę dotrwać tak długo z takimi koloskami w brzusiu. czy waga Florianka to naprawdę 4 kg
, a może się pomyliłas pisząc nam informację? Jeszcze raz życzę wszystkiego dobrego całej rodzince no i przede wszystkim dużo, dużo zdrówka dla ciebie no i maluszków
.cafe my to obie już na finiszu jesteśmy, ciekawa jestem która z nas będzie pierwsza. Ja dziś wieczór też mam wizytę u lekarza i już się nie mogę doczekać. Przeraża mnie tylko ta droga - jedziemy w jedną stronę ok 100 km. Daj znać jak będziesz po wizycie.
reklama
Podziel się: