reklama

Ciąża bliźniacza

Małgoń - dzięki :)
no - mamusia trojaczków, musiała mieć nieźle.. taka waga każdego.. to teraz pewnie fruwa zamiast chodzić;-) (no dobra. .jak już podleczy rany poporodowe itp.. )
a ponoć dzieciaki mają odwrotnie po urodzeniu - spokojne w brzuchu są rozrabiakami na zewnątrz i na odwrót ;-) ale wiadomo - to tylko przesądy

reklama
A u mnie się to nie potwierdziło. jerzyk pod koniec wypychał i łokcie i kolana a teraz lobuz straszny :)

Małgoń ja na ktg leżałam 2 razy dziennie godzinę plus rano często po litrze kroplówki więc miałam małe ciśnienie :)
A trojaczki fakt imponująca waga :)

Małgoń chciała bym zeby moje bliźniaki miały wage tych trojaczków bo ciągle sie boję że będą bardzo malutkie:-p
Jak leżałam z Gosia to miałam co 2 dzień testy i od rana do popołudnia leżałam nadczo pod ktg i podawali mi małe dawki oxy-wyłam z bólu.Oczywiście między tymi testami zapisy miałam 3x dziennie

hej my po kolejnej wizycie u gina- u tego właściwego:)
Dziewczynki ważą 1529g i 1485g:):) Szyjka pozamykana, twarda i wszystko oki. Gin mnie tak badał ze miałam wrażenie jakby szukał czegoś na silę- w sensie ze wciskał te swoje paluchy i przyciskał mnie mocno dość długo żeby się w 100% upewnić ze jest ok. Pochwale się nawet ze poprawiła mi się znacznie morfologia:):) Pytam się go jak rozwiążemy ciąże- powiedział ze będzie cc bo on nie będzie nic kombinować- to za duże ryzyko!!!!!! I dodał ze jaks ie dokułam do 36 tyg.to mam się położyć do szpitala żeby być pod obserwacja:) Poza tym wszystko u nas ok:)

Poziomki- u mnie morfo poleciała dopiero na wysokości 20 tyg.wcześniej była książkowa:):) teraz już jest lepiej a myślałam ze do końca będę z nią walczyć:) kamień z serca:)

reklama
A ja się pochwalę, że dziś byłam u fryzjera i w końcu czuję się ( prawie) jak dawna ja. Wytrzymałam jakoś 3 godziny siedzenia ale teraz za to mam włosy i obcięte i w końcu pozbyłam sie olbrzyyyyymich odrostów. Pozdrawiam Was kobietki serdecznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry