reklama

Ciąża bliźniacza

Z tym wychodzeniem z domu po porodzie to zależy jakie kto ma podejście. Moja przyjaciółka pół roku nie zostawila dziecka nawet z mężem. Ja tak jak wspominałam po tygodniu już śmigałam po sklepach bo baaardzo mi tego brakowało po długim leżeniu w domu a później w szpitalu. Teraz mi trochę ciężko ze względu na to że mały jest taki płaczliwy a teściowa nie zna się na dzieciach ale gdyby była moja mama to nie miałabym ani pół wątpliwości. A wyprawa do marketu nawet nie muszę mówić jaka to radość nei wspominając o fryzjerze :)

Poziomki ja już o tym pisałam ale jak zastanawiasz się nad zakupem używanych ciuszków może chciałabyś coś odkupić ode mnie?Cały czas zbieram do dużej paczki i na bieżąco obfotografowuję ciuszki a 90% z nich jest tylko po mojej Hani.

reklama
Ja to myślę że nawet już za miesiąc mogę być juz po cc!!!:szok:
tak mi lekarze mówią że około 36 tc będą ciąć, no już mi ciężko, 20 kg na plusie i trudno się poruszać- same wiecie jak jest!, palce u rąk w nocy puchną, nogi tez troszkę, zgaga, i ten katar brrrr:angry:
oj ciekawa jestem tych moich kluseczek!
zastanawiam sie tylko czy czasem nie musze dokupić dla nich mniejszych rozmiarów, tzn mam w wiekszości 56 a przecież tak jak piszecie bobasy rodzą się około 50 cm!
no muszę coś dokupić!!!przejrzę może allegro...
:happy2:

Angel to tak jak u mnie, jak nic nie będzie się zlego działo, to za 3-4 tygodnie ciąża będzie donoszona i będą rozwiązywać :) My też nie możemy się już doczekać jak będą wyglądali nasi chłopcy :)
Ja dokupiłam ubranek na 50, bo te które podostawałam były w większości 56+
Waga moich maluchów teraz jest ok. 1700, w przyszłym tygodniu będę miała USG, zobaczymy ile urośli, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że w 36 tygodniu przekroczą 2500, wiec będą kruszynki...
Angel skontaktuj się z Lenna, ona ma do sprzedaży ciuszki po swoich maluchach, może akurat te malutkie?

Małgon- to faktycznie Twoje to kruszynki- mam porównanie do moich w 30 tyg. po 1,5 kg:) hm ciekawe:) Zaczynam sie martwic ze moje ciuszki 50 będę za małe:) hi najważniejsze żeby dzieci ważyły jak najwięcej:)

reklama
Witam wszystkie podwójne Mamusie:-) Jestem u Was nowa i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona. Jestem w 12 tyg. ciąży bliźniaczej,mam wiele pytań,obaw-nigdy w życiu nawet przez myśl mi nie przeszło że mogę być mamą bliźniąt!Ogromnie się cieszę że znalazłam to forum,i że jest u Was tyle kobiet takich jak ja;-) Zawsze to o wiele wiele raźniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry