reklama

Ciąża bliźniacza

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, ja tez raczej zdecyduje sie na dwa oddzielne, nie bede taszczyc takiego ciezaru. Mam tylko nadzieje ze wejda do samochodu i nie bedziemy musieli zmieniac auta na 7osobowe:) Powiedzcie w ktorym tygodniu urodzilyscie swoje bliznieta? Da sie to donosic?:)

reklama
Cześc Mamuski
byłysmy dzisiaj na usg i dziewczynki waża 1861g i 1568g. Wszystko u nas dobrze oprócz licznych typowo ciązowych dolegliwości
30 planowo do szpitala i czekamy na poród
BUUUUZIOLE

musze w koncu zaczac tu pisac.Raz zaczelam,ale mialam problemy w ciazy wiec przestalam.
Teraz jestem w w23 tyg i jest super.
Dzidzie rozwijaja sie dobrze, obie kopia -moja Antośka i Aleks:)Blizniaki dwujajowe.
Za dwa ttygodnie mam usg i chyba od wtedy bede musiala sie spakowac, bo troche sie boje ,ze wystrzele wczesniej.
Dziewczyny powiedzcie mi cos o cc !?>Bo nigdzie nie moge znalesc opini jak jest po!??!Boje sie ze nie bede mogla wziac dzieci na rece i takie tam sprawy!

Witaj małekropki,
ja mam termin na 1-4 lipiec,mój gin powiedział że raczej nie donosze i mam nadzieję że w czerwcu będe już miała swoje kruszynki przy sobie. Praktycznie jestem pewna cesarskiego cięcia, bo u mnie tak rozwiązuje się ciąże bliźniacze(tym bardziej że to moja pierwsza ciąża), lekarze chyba boją się naturalnego porodu w naszym przypadku a póki co na razie maluchy ułożone są jeden główkowo a drugi miednicowo.Wiem że ich położenie jeszcze niejednokrotnie się zmieni ale lepiej i bezpieczniej przyjść na świat bedzie przez cc. I nie jesteś sama-ja też się boje że nie będe mogła maluszków nosić,że długo będe obolała,bo cc to jakby nie było operacja,ale damy rade MUSIMY:-)

A odnośnie pakowania się to u mnie ciagle zakupy zakupy zakupy i ciągle boje się zebym o czymś nie zapomniała a tak "poważnie" zamierzam brać się za pakowanie gdzieś końcem kwietnia. Nie chce być zaskoczona niespodzianką naszych bąbli,jeśli zdecydują się być z nami szybciej hehe;-)

reklama
hey kobietki
wystraszyłyście mnie hahaha ja jeszcze nie spakowana a zostało 6 tyg :szok: troszkę ponad, muszę jeszcze pokupować te wszystkie pierdołki :)
rainmanka ma rację, ja po cesarce tez sie obawiałam noszenia i dzwigania, ale my jesteśmy do tego stworzone po prostu :) a tak jak napisała lenna dzieciaczki duzo spia na poczatku wiec tylko do karmienia i odbicia trzeba podniesc :) no i oczywiscie od razu do przewinięcia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry