rainmanka
Fanka BB :)
Witam.
Fajnie się dziś spało, tylko raz wstawałam o 4 a potem spanie do rana.... tylko się obudziłam z bolącym gardłem. W ogóle w domu jakies strasznie suche powietrze jest a co dopiero będzie jak sie dzieci urodzą. Będzie trzeba jakies nawilżacze kupic bo masakra.

Ayla jeśli chodzi o naukę to chłopaków możesz podesłać... bo teraz się podszkole (choć to szkolenie sporadyczne jest bo nie codziennie mam okazję odrabiać lekcje) i później wezmę Twoich i moich i będzie nauka zbiorowa choc ja do jednego czasem nie mam cierpliwości a co dopiero do czwórki hihi
 choc ja do jednego czasem nie mam cierpliwości a co dopiero do czwórki hihi 

Miłego dnia życzę i tyle słońca co u mnie...

Fajnie się dziś spało, tylko raz wstawałam o 4 a potem spanie do rana.... tylko się obudziłam z bolącym gardłem. W ogóle w domu jakies strasznie suche powietrze jest a co dopiero będzie jak sie dzieci urodzą. Będzie trzeba jakies nawilżacze kupic bo masakra.
Ayla jeśli chodzi o naukę to chłopaków możesz podesłać... bo teraz się podszkole (choć to szkolenie sporadyczne jest bo nie codziennie mam okazję odrabiać lekcje) i później wezmę Twoich i moich i będzie nauka zbiorowa
Miłego dnia życzę i tyle słońca co u mnie...

Czy jest szansa, że będzie lepiej? Chyba trzeba się liczyć, że będzie tylko gorzej.
Czy jest szansa, że będzie lepiej? Chyba trzeba się liczyć, że będzie tylko gorzej. i tak się zastanawiam do kiedy to się jeszcze da. U mnie gdybym nie jeździła to by skomplikowało życie dla męża - musiałby urywać się z pracy, żeby odebrać córkę ze szkoły. A tak ogólnie to nie lubię nikogo o nic prosić.
 i tak się zastanawiam do kiedy to się jeszcze da. U mnie gdybym nie jeździła to by skomplikowało życie dla męża - musiałby urywać się z pracy, żeby odebrać córkę ze szkoły. A tak ogólnie to nie lubię nikogo o nic prosić. 

, ale chyba pomału pomaga.
, ale chyba pomału pomaga.