reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

Angel- dziękuje ci bardzo za odpowiedz- mogę spokojnie powiedzieć ze mnie uspokoiłaś:):tak:.Faktycznie to by pasowało do sytuacji. Jak miałam skurcze to maluszki harcowały- a i wiesz co zauważyłam: ze one nie lubią leżeć ze mną na plecach i chyba maja jakiś uraz do spania w łóżku w sypialni. Ostatnio jest mi tam strasznie niewygodnie w przeciwieństwie do kanapy w salonie:) Poza tym nie ma co ukrywać ze maluszkom jest chyba bardzo ciasno w moim brzusiu i w szybkim tempie teraz rosną.

Poziomka- to ja trzymam kciuki za tego jednego rodzynka:):):-)

reklama
czesc Dziewczyny!

my juz po :) pandy urodziły sie Image050.jpg 29.10.10 i są najkochańsze na swiecie!!!wszyscy są w nich zakochani po uszy.bliźniaki są najfajniejsze.szkoda ze tylko 2.

ja już chce następne:)

Image046.jpg

p.s. pozdrowienia od Rainmanki,leży na patologii i szykuje sie na poród SN.

Ostatnia edycja:
Ayla- moje gratulacje!!!!!!!!!!!! Maluszki są prze słodziuchne..nic tylko by je czlowiek schrupał...już się moich nie mogę doczekać!!!! Trzymajcie się cieplutko:)

ayla ale niespodzianka na dzień dobry! Gratuluję, maluszki są super, a szczególnie ta minka na drugim zdjęciu. Słodziaki!!!
Jak znajdziesz chwilę napisz coś więcej.

Pozdrowienia dla rainmanki. Miała mieć cc, więc skąd taka nagła zmiana?

Witajcie dziewczyny:)
Dzisiaj mogę spokojnie powiedzieć ze sie wyspałam. Przespałam calutką noc i wstałam o 9:) Oby wiecej takich nocy.....
Milego dnia Wam życzę:)

Cześć Pączuszki:))
ayla WIELKIE GRATULACJE PIĘKNE MALUCHY:))) ŚLICZNE ZDJĘCIA
Moja Gabi też urodziła się 29.10:D

Co do HAPPY to faktycznie są fajne ale trzeba zmieniać częściej niż PAMPERSY

A ja czekam z niecierpliwością na 16,40...

Cześć mamuski,
Ayla gratulacje!!!ale maleńkie cudeńka, takie do całowania i tulenia!!!
Napisz proszę cos więcej jak znajdziesz czas, o porodzie i gdzie rodziłas?ja tez z Krk!(planuje w Żeromskim)
buziaki dla tych kruszynek!

Poziomki- czyżby wizyta u gina o 16.40?????????
Ja będę chciała się dzisiaj dostać bez umówienia do drugiego lekarza który pracuje w szpitalu w którym będę rodzic:) Trzymajcie kciuki żeby mnie przyjął:)

reklama
czesc Dziewczyny!

my juz po :) pandy urodziły sieZobacz załącznik 297388 29.10.10 i są najkochańsze na swiecie!!!wszyscy są w nich zakochani po uszy.bliźniaki są najfajniejsze.szkoda ze tylko 2.

ja już chce następne:)

Zobacz załącznik 297387

p.s. pozdrowienia od Rainmanki,leży na patologii i szykuje sie na poród SN.

Jeszcze tu gratulacje :) Ja też nie wyobrażam sobie życia z jednym dzieckiem :)

Rainmanka poród SN woooow. Ciekawe który to u niej tydzień. A pamiętam jak martwiła się wagą maluszków a tu już końcówka...

Do góry