Hej dziewczyny! Widzę, że coraz mniej nas na tym forum. Dobrze, że nowe mamusiedo nas dołączają. Jeżeli chodzi o spanie to ja póki co nie mam z tym problemu. chodzę spac ok. 22, zasypiam od razu, potem ok 2 w nocy siusiu i xznów spanko. Kolejne wstawanie ok 4 nad ranem, spanko no i pobudka o 7 bo na godz 8 zaprowadzam Olę do przedszkola. Jeżeli chodzi o obwód w pasie to mój wynosi 114 cm, ciekawe o ile jeszcze się powiększy? Dziewczyny wczoraj na wątku grudniowych mam wyczytałam, że w aptece internetowej "Dbam o zdrowie" można kupić leki za dużo niższą cenę a odebrać w najbliższej aptece "Dbam o zdrowie". Dziś to sprawdziłam i rzeczywiście to prawda. Na niektórych lekach nawet 17 zł różnicy(witaminy feminatal metafolin). Pozamawiałam sobie sporo leków i nawet udało mi się dostać pampersy 1 za dobrą cenę. Teraz się zastanawiam ile paczek pampersów będziemy potrzebowały na miesiąc. jeśli któraś z was coś wie na ten temat to bardzo proszę o podzielenie się informacjami na forum. Życzę miłego dnia, pozdrawiam.

. Ja kupuję narazie pampersy z firmy pampers, ponieważ moja córcia jak się urodziła to tylko po tych nie miała odparzeń więc teraz wolę nie eksperymentować. U mnie też prawdopodobnie będzzie parka, już się nie mogę doczekać a tu jeszcze cały listopad no i troszku grudnia. Czy twój gin mówił Ci już w którym tygc planuje cc?:-)
Pampers był tylko na wyjście. Teraz to już mało kto tak robi