reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

A ja mam takie mega ssanie, czekam az sznowny małzonek dowiezie mi w koncu jakies smakołyki bo jakos dzisiaj brak nam weny na gotowanie w domu.
youssta ja jestem tez naturalna blondynką ale od paru lat farbuje sie na brąz wiec mam gigant problem z tymi brwiami, a do naturalnego koloru juz raczej nie wróce bo zrobiłam to w zeszle wakacje i to była maaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa

reklama
Grosz do grosza..... :-) Muszę nauczyć się oszczędności:) Przy dwójce dzieci, które zawsze będą miały takie same potrzeby taka umiejętność mi się przyda, bo do osób oszczędnych niestety nie należe.... ;-)

karola lepiej nie liczyć ;/ ja właśnie wstawiłam do piekarnika ziemniaczki...tak mi się zachciało...takich przypieczonych w ziołach:D

patrzalek fajnie ze juz masz termin na cc, mi zostanie wyznaczony najprawdopodbniej 26.07 ale też podoba mi się data 4 sierpnia:)
jak się czujesz? jak pessar cały czas ładnie trzyma?
ja ostatnio czuje dosc mocno główkę małej prawie na szyjce:(oby jeszcze posiedzieli grzecznie:)

co do pampersów premium 2-5kg my też za 42 kupowaliśmy w realu i w tesco - były promocje, a normalna ich cena to 48 więc też wychodzi mi że bardziej się opłaca niż allegro gdzie mimo wszystko ładnie liczą sobie za transport a poza tym jak zwykle polujemy na promocje:)

karola2112 ale na allegro wychodzą za niecałe 30 zł z przesyłką...tylko ze trzeba kupić 4 paczki....więc ja na początku kupię na allegro

Hej Laseczki, ale dzis sie rozpisalyscie,ze nie nadazam ;) u nas calkiem inne ceny pampresow i huggies to nie ma co porownywac :)
usg wyszlo nie zle tyle ze mala Hanna miala caly czas nozke ta twarzy malej Emily wiec wiadomo... haha:-D ale widac jakie maja rozne noski ;) pozniej powklejami kilka fotek na FB ;)
mnie dzis strasznie zgaga meczy i omalo nie zwymiocilam sie na usg :-D masakra ;) rabbit znalazlas juz jakies fajne geterki dla malej?? jak tak to podeslij linka. pozdrawiam wszystkie panie ;)

Milena suuper.....dawaj foty....ja chce zobaczyć:) o zgadze to coś wiem...też mnie męczy...cały czas pije mleko zimne...tylko to mi pomaga...
a jeżeli chodzi o geterki to niestety nie ma nic na allegro...za mały wybór...werrrr

wiesz jak ostatnio bylam w Pl, to mieli fajne geterki w ZARA i calkiem nie drogie bo 15,90 a dresowe spodenki 19,90 ale nie wiem jak jest teraz...
ja mam ZARA tu w samym centrum miasta do ktorego zadko teraz jezdze, a niestety online nie maja takich wyprzedarzy jak w sklepie ;P

reklama
Do góry