reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

O kurde ale news:) Już a miała iść z tego co pamiętam 13-ego jakos tak.....No to pięknie,teraz stresa załapałam bo ja za nią byłam,mam nadzieję,że mnie zaraz nie wezmą.Teraz mam dziecko chore no i muszę je wykurować-heh.Poczekajcie chłopaki jeszcze chwilkę....
Ilonka i kretowinka dzięki za info w sprawie naszego super wydłużonego urlopu,ale dziewczyny w dalszych wypowiedziach ostudziły mój zapał.Miss zimny prysznic:)W sumie dobre nastawienie,jak sie uda to będzie miłe zaskoczenie a jak nie to nie.My i tak mamy dużo więcej urlopu niż pojedyńcze mamy,no i własnie jeszcze urlop do tego.Ja mam 26+26 kolejnego roku to i tak sporo wyjdzie.Do końca roku i tak siedzę spokojnie:)

reklama
palam00 wspaniałe wieści, dobrze, że nie musisz się martwić o szyjkę. :-)

Anika powodzenia! :-)

...
Szkoda, że tylko obiecują dla ojców urlop ojcowski w wymiarze 8 tygodni /przy bliźniętach/, fajnie by było gdyby i tatuś posiedział sobie w domu z maluchami. :cool2:
...

Ostatnia edycja:
Anika - za Ciebie, Lenkę i Szymona &&&&&&&:tak: Kurczę jak wczoraj pisałam, że już niedługo będziesz tulić maluchy - wcale nie myślałam, że to będzie już dziś :szok: Ale skończony 37 tc to spore osiągnięcie.

Zenia - gondola w pojedynczym wózku MIKADO to 34x80, w Easywalkerze 36x80, ABC ZOOM 40,5x84, Tako Jumper Duo (mimo 90 cm:szok:) 35x75, Twinni 35x75.

Netka - też zależało mi na tym ojcowskim 8 tyg. Ale jak widać były to szumne zapowiedzi, a wszło z tego jak zwykle g....

Maggi - fajne te foteliki u koleżanki:-) i takie ładne kolory.

A jeszcze informacja a propos dodatkowego urlopu macierzyńskiego - w tym roku przysługuje + 6 tygodni, a od 1.01.2014 8 tyg. Wystarczy, żebyście 2 stycznia były na urlopie macierzyńskim, to możecie do kadr zgłaszać, że chcecie jeszcze te 2 tygodnie - tylko wniosek trzeba napisać 3 dni wcześniej przed zamiarem skorzystania z tej dodatkowej części.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki Anika już urodziła -dzieciaczki zdrowe :) Gratulujemy szczęśliwej mamusi:) Więcej napisze później , musi zapewne dojść do siebie:):-):-):-)

LENKO I SZYNONKU - WITAMY PO DRUGIEJ STRONIE BRZUSZKA!!!
Anika - gratulacje dla dzielnej mamusi
:tak:

Netka - ja jeśli wrócę do pracy, to tylko opiekunka wchodzi w grę. U mnie jest mała firma i jak coś nie bardzo mogę chodzić na zwolnienia. Patrzę na syna mojego kuzyna (2,5) i on przez całą zimę średnio co 2 tygodnie chorował.

reklama
Anika - gratulacje :-)

Co do gondolek TFK ma szerokość 33 cm, ale materacyk - sama gondola jest troszkę szersza. I z tego co wiem to Easywalker ma materacyk taką samą szerokość. Mam już gondole TFK w domku i wiadomo są ciutkę mniejsze od pojedyńczej, ale tak są dość szerokie.

Byłam wczoraj na KTG - serduszka maluszków ok - u mnie wyszły 3 skurcze w tym jeden silniejszy ale stwierdzili że mogę iść do domku. tak więc czekamy do 11 marca, żeby się zameldować w szpitalu.

Do góry