kretowinka78
Fanka BB :)
sade- na 100% jesli brac obietnice rzadu na powaznie, bo znowu czasami dochodza jakies glosy mowiace ze jeszcze nikt tej ustawy nie podpisal, a od podpisania do uprawomocnienia sie ustawy mija troche czasu, tak wiec pewne bedziemy jak nam ksiegowa wyliczy do kiedy mamy urlopy
my i tak mamy zapas, bo wedlug starych przepisow calego macierzynskiego razem z dodatkowymi tygodniami mamy, gdybysmy urodzily dzisiaj, do 18 listopada. jeszcze oczywiscie nalezy doliczyc urlop wypoczynkowy, to juz zalezy ile tego urlopu masz. wiec nawet jak sie beda bujac z podpisaniem to powinnysmy sie zmiescic 'normalnie'.
a propos, czy ktoras z was slyszala czy cos sie dzieje w tej kwestii? mamy jakies ksiegowe lub kadrowe wsrod nas (tigla, to nie ty czasem jestes kadrowa?)
my i tak mamy zapas, bo wedlug starych przepisow calego macierzynskiego razem z dodatkowymi tygodniami mamy, gdybysmy urodzily dzisiaj, do 18 listopada. jeszcze oczywiscie nalezy doliczyc urlop wypoczynkowy, to juz zalezy ile tego urlopu masz. wiec nawet jak sie beda bujac z podpisaniem to powinnysmy sie zmiescic 'normalnie'. a propos, czy ktoras z was slyszala czy cos sie dzieje w tej kwestii? mamy jakies ksiegowe lub kadrowe wsrod nas (tigla, to nie ty czasem jestes kadrowa?)

teraz też jeździłam szukałam, największy sklep jaki znalazłam miał z 50 jak nie wiecej wózków pojedynczych i aż 2 bliźniacze