Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

szczegolnie tesciow, oboje zwariowali na punkcie blizniakow, a niestety mieszkaja w klatce obok
. juz im regularnie mowie, jak cos z ich rad mi sie nie podoba, ze jestem pod opieka bardzo dobrego lekarza, to jest 21 wiek, zasady postepowania w ciazy bardzo sie zmienily od tych 40 lat temu i autorytetem w kwestii ciazy jest dla mnie moj lekarz. ale oni cierpliwie, zaprzestaja dyskusji danego dnia (pewnie myslac sobie 'musimy byc cierpliwi bo ona w ciazy i hormony jej buzuja, sprobujemy przemowic jej do rozsadku nastepnym razem, albo lepiej: jak sie urodza maluchy to po prostu bedziemy robic tak, jak my uwazamy za stosowne) i przy nastepnej okazji znowu jest ten sam temat. 

to mnie mega wkurza a moj maz mi mowi zebym sie nie nakrecala, zamiast mnie wesprzec i powiedziec 'biedna jestes, wiem ze sa upierdliwi' albo wrecz powiedziec im cos to nie. uwaza ze ja jestem nerwowa i to tez mnie mega wkurza 

. ostatnio odbylismy na ten temat dluga rozmowe i mam nadzieje ze bedzie lepiej, okaze sie.
Dziewczynki Kochane! NIE zamartwiajcie się czy sobie poradzicie, odpowiedź jest tylko jedna - TAK! Przede wszystkim macie tzw.instynkt macieżyński, to bardzo ważne, żeby go wysłuchać! Poza tym wiele rzeczy dot.opieki nad dziećmi przychodzi intuicyjnie, nawet tatusiom