No piękne brzucholki macie dziewczyny
Dzięki za podpowiedź o tych siateczkowych, za bardzo nie wiem jeszcze jak tą rozmiarówkę rozgryźć, ale pewnie elastyczne sa i czy L czy XL będzie ok.
Różyczko dziękuje za linka do staników, teraz tylko muszę znaleźć jakiś sklep by na zywca przymierzyć, no chyba,że tabelka z aukcji jest w miarę dokładna ? Macie doświadczenie ze stanikami alles ? To jest dobra firma, z tego co słyszałam, tylko jak u nich z rozmiarówką ?
Miałyście może cholestazę ? Od 2 dni chcę się zadrapać i to szczególnie na stopach na podbiciu i koło kostek a poprzedniej nocy cała byłam jedną wielką łaskotką
Pewnie niepotrzebnie dziś naczytałam sie co to może być. Od razu pobiegłam na badania, niestety już byłam po małym sniadaniu, ale ponoć powinno przejść (tak mnie poinformowała Pani w rejestracji) . Zrobiłam próby watrobowe na Cito: ALT,AST,ALP,BIL,GGTP i teraz czekam jak na szpilkach na wyniki, dopiero koło 17 mają być :/
To co wyczytałam w necie na temat cholestazy mnie przeraziło, przeciez dopiero wyszłam z 3 dniowego pobytu w szpitalu. Ech, mam nadzieję, że to nie to .....
Różyczko dziękuje za linka do staników, teraz tylko muszę znaleźć jakiś sklep by na zywca przymierzyć, no chyba,że tabelka z aukcji jest w miarę dokładna ? Macie doświadczenie ze stanikami alles ? To jest dobra firma, z tego co słyszałam, tylko jak u nich z rozmiarówką ?
Miałyście może cholestazę ? Od 2 dni chcę się zadrapać i to szczególnie na stopach na podbiciu i koło kostek a poprzedniej nocy cała byłam jedną wielką łaskotką
Pewnie niepotrzebnie dziś naczytałam sie co to może być. Od razu pobiegłam na badania, niestety już byłam po małym sniadaniu, ale ponoć powinno przejść (tak mnie poinformowała Pani w rejestracji) . Zrobiłam próby watrobowe na Cito: ALT,AST,ALP,BIL,GGTP i teraz czekam jak na szpilkach na wyniki, dopiero koło 17 mają być :/ To co wyczytałam w necie na temat cholestazy mnie przeraziło, przeciez dopiero wyszłam z 3 dniowego pobytu w szpitalu. Ech, mam nadzieję, że to nie to .....
Ostatnia edycja:

. A o dostawianiu dzieciaków nie wspomnę.