reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

Netka trzymam kciuki za Was &&&&&

Marcysiowa dobrze,że skurcze ustąpiły - nadal trzymam kciuki, aby dziewczynki pomieszkały jeszcze trochę u mamusi w brzuszku &&&&&

reklama
Netka - powodzenia, dawaj znać co u Was!!!! Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Marcysiowa - dzieje się u Was widzę sporo - życzę żebyś dotrwała do wymarzonej daty porodu :) Jeszcze trochę potrzymaj dziewczyny w brzusiu :) Mama290 - ale historia.....trzymam kciuki za Ciebie i za chłopaków. Obyście jak najszybciej wyszli do domku &&&&&

Coś mi się popsuło - i nie mogę normalnie postu napisać - nie mam możliwości pogrubienia, wstawienia zdjęcia itp.....wiecie co się stać mogło???? Może coś przypadkiem przestawiłam :/

Rozyczka nic nie poprzestawialas poprostu czasami cos sie jakos tak zacina. Ja tez mialam kilka tyg gdzie nie moglam nic wstawic I nawet enter mi nie dzialal. Jezeli chodzi o bujaczek to jak dla mnie to git, a tak naprawde to sama musisz ocenic. Ja planuje docelowo miec 2 - jeden taki z wibracjami a drugi taki wiekszy z bujawka ale ten kupie dopiero jak sie przekonam czy maluchy lubia takie gadzety, bo od znajomych slyszalam ze roznie bywa. Niektore dzieci dostawaly histerii kiedy rodzice probowali ich uzywac.
marcysiowa - jak tam u ciebie??? jestes jeszcze w trojpaku??? Jakie plany na dzisiaj masz cc?
Netka,- trzymaj sie daj znac.

A ja caly dzien planuje wygladac listonosza:eek: mozew koncu doatane ten list:crazy:

Ostatnia edycja:
Elala &&&&&& żebyś dostała list.

Netka koniecznie zostaw komuś swój numer tel (np Gotadorze albo innej wczesnej ciężaróweczce) żebyśmy miały z Tobą kontakt. Ja jak wytrzymam to cc będę mieć 06.06

U mnie kiepski dzień się zapowiada bo dzisiaj najgorsza położna jest na dyżurze. Jeszcze nie dostałam leków które de facto powinnam wziąć ok 8 rano. Jak mi to wywoła skurcze to będzie awantura, że ho ho!!

Buziaki dla was kobietki i postaram się jakoś regularnie wchodzić do was a jak się nie uda, to puszczę SMSa do Gotadory a ona wam przekaże.

marcysiowa - fajna data 6/6. Ja bardzo chcialabym dotrwac do czerwca. Marzy mi sie chociaz 3/6. Zobaczymy co zadecydowali. Wczoraj spanikowalam bo dopadly mnie okrutne promirniujace o krzyza bole, no i bylam nie mal pewna ze powoli sie zaczyna:szok: ale po godzinie przeszlo. :rofl2:.

ELALA - trzymam kciuki za listonosza - ile można czekać?! Domyślam się co przeżywasz...... &&&&&&&&&&&&&&& MARCYSIOWA - faktycznie fajna data, oby się udało dotrzymać - choć nie ma co - suwaczek ładny masz :) Wytrwałości w szpitalu życzę...i trzymam kciuki - dawaj znać oczywiście. MAGGI - jak Wy się czujecie?? Jak chłopaki sobie radzą?????

Marcysiowa kciuki trzymam &&&&

Elala za list, aby w końcu przyszedł &&&&

Dziewczyny od środy byłam w szpitalu, szyjka mi sie minimalnie skróciła ale załozyli mi krązek i czuje się bezpieczniej, pojechałam do szpitala w którym nie chciałabym rodzić ale nie było źle no i krążek założony, a dziś przywieźli babeczke też z bliźniakami i jej załozyli krążek w innym szpitaliu mimo tego ze szyjka się nie skracała, powiedzieli że w ciąży bliźniaczej zakładaja profilaktycznie....

Moje dzieciaki już ponad 1kg ważą :-) no i jednak dziewczynka i chłopczyk :eek: 3 lekarzy oglądało płeć i zawołali profesora zeby potwierdził no i stwierdził ze są wargi sromowe, a siusiaka brak :szok:
Więc jednak obrączka nie kłamie hihi, ale i tak się nie nastawiam tylko czekam do porodu.

reklama
Rózyczka bujaczek wyglada na solidny i przyda sie na pewno, ja na razie mam jeden po corci, ale jesli sie sprawdzi to i drugi trzeba bedzie dokupic

Marcysiowa no data fajna i trzymam kciuki zebys dotrzymala do tego terminu albo chociaz bardzo sie do niego zblizyla:-)

Elala &&&& za tego listonosza niech on sie w koncu pojawi z odpowiednia koperta:-)

Bibiana to dobrze ze masz ten krazek przynajmniej jestes spokojniejsza i fajnie ze parka, u mnie niby tez parka ale w czwartek ide na usg do innego lekarza wiec zobaczymy jaka plec on wypatrzy:-)

Do góry