reklama
Różyczka82
Fanka BB :)
Netka - powodzenia, dawaj znać co u Was!!!! Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Marcysiowa - dzieje się u Was widzę sporo - życzę żebyś dotrwała do wymarzonej daty porodu
Jeszcze trochę potrzymaj dziewczyny w brzusiu
Mama290 - ale historia.....trzymam kciuki za Ciebie i za chłopaków. Obyście jak najszybciej wyszli do domku &&&&&
Różyczka82
Coś mi się popsuło - i nie mogę normalnie postu napisać - nie mam możliwości pogrubienia, wstawienia zdjęcia itp.....wiecie co się stać mogło???? Może coś przypadkiem przestawiłam :/
Różyczka82
A - i proszę doradźcie mi - chcemy leżaczek bujaczek kupić - wypatrzyliśmy coś takiego: BRIGHT STARTS LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 DO 18KG 2wzory (3242483675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Myślicie że to dobry wybór?
Rozyczka nic nie poprzestawialas poprostu czasami cos sie jakos tak zacina. Ja tez mialam kilka tyg gdzie nie moglam nic wstawic I nawet enter mi nie dzialal. Jezeli chodzi o bujaczek to jak dla mnie to git, a tak naprawde to sama musisz ocenic. Ja planuje docelowo miec 2 - jeden taki z wibracjami a drugi taki wiekszy z bujawka ale ten kupie dopiero jak sie przekonam czy maluchy lubia takie gadzety, bo od znajomych slyszalam ze roznie bywa. Niektore dzieci dostawaly histerii kiedy rodzice probowali ich uzywac.
marcysiowa - jak tam u ciebie??? jestes jeszcze w trojpaku??? Jakie plany na dzisiaj masz cc?
Netka,- trzymaj sie daj znac.
A ja caly dzien planuje wygladac listonosza
mozew koncu doatane ten list
marcysiowa - jak tam u ciebie??? jestes jeszcze w trojpaku??? Jakie plany na dzisiaj masz cc?
Netka,- trzymaj sie daj znac.
A ja caly dzien planuje wygladac listonosza
mozew koncu doatane ten list
Ostatnia edycja:
Elala &&&&&& żebyś dostała list.
Netka koniecznie zostaw komuś swój numer tel (np Gotadorze albo innej wczesnej ciężaróweczce) żebyśmy miały z Tobą kontakt. Ja jak wytrzymam to cc będę mieć 06.06
U mnie kiepski dzień się zapowiada bo dzisiaj najgorsza położna jest na dyżurze. Jeszcze nie dostałam leków które de facto powinnam wziąć ok 8 rano. Jak mi to wywoła skurcze to będzie awantura, że ho ho!!
Buziaki dla was kobietki i postaram się jakoś regularnie wchodzić do was a jak się nie uda, to puszczę SMSa do Gotadory a ona wam przekaże.
Netka koniecznie zostaw komuś swój numer tel (np Gotadorze albo innej wczesnej ciężaróweczce) żebyśmy miały z Tobą kontakt. Ja jak wytrzymam to cc będę mieć 06.06
U mnie kiepski dzień się zapowiada bo dzisiaj najgorsza położna jest na dyżurze. Jeszcze nie dostałam leków które de facto powinnam wziąć ok 8 rano. Jak mi to wywoła skurcze to będzie awantura, że ho ho!!
Buziaki dla was kobietki i postaram się jakoś regularnie wchodzić do was a jak się nie uda, to puszczę SMSa do Gotadory a ona wam przekaże.
marcysiowa - fajna data 6/6. Ja bardzo chcialabym dotrwac do czerwca. Marzy mi sie chociaz 3/6. Zobaczymy co zadecydowali. Wczoraj spanikowalam bo dopadly mnie okrutne promirniujace o krzyza bole, no i bylam nie mal pewna ze powoli sie zaczyna
ale po godzinie przeszlo.
.
ale po godzinie przeszlo.
.Różyczka82
ELALA - trzymam kciuki za listonosza - ile można czekać?! Domyślam się co przeżywasz...... &&&&&&&&&&&&&&& MARCYSIOWA - faktycznie fajna data, oby się udało dotrzymać - choć nie ma co - suwaczek ładny masz
Wytrwałości w szpitalu życzę...i trzymam kciuki - dawaj znać oczywiście. MAGGI - jak Wy się czujecie?? Jak chłopaki sobie radzą?????
Bibiana
Marcysiowa kciuki trzymam &&&&
Elala za list, aby w końcu przyszedł &&&&
Dziewczyny od środy byłam w szpitalu, szyjka mi sie minimalnie skróciła ale załozyli mi krązek i czuje się bezpieczniej, pojechałam do szpitala w którym nie chciałabym rodzić ale nie było źle no i krążek założony, a dziś przywieźli babeczke też z bliźniakami i jej załozyli krążek w innym szpitaliu mimo tego ze szyjka się nie skracała, powiedzieli że w ciąży bliźniaczej zakładaja profilaktycznie....
Moje dzieciaki już ponad 1kg ważą :-) no i jednak dziewczynka i chłopczyk
3 lekarzy oglądało płeć i zawołali profesora zeby potwierdził no i stwierdził ze są wargi sromowe, a siusiaka brak
Więc jednak obrączka nie kłamie hihi, ale i tak się nie nastawiam tylko czekam do porodu.
Elala za list, aby w końcu przyszedł &&&&
Dziewczyny od środy byłam w szpitalu, szyjka mi sie minimalnie skróciła ale załozyli mi krązek i czuje się bezpieczniej, pojechałam do szpitala w którym nie chciałabym rodzić ale nie było źle no i krążek założony, a dziś przywieźli babeczke też z bliźniakami i jej załozyli krążek w innym szpitaliu mimo tego ze szyjka się nie skracała, powiedzieli że w ciąży bliźniaczej zakładaja profilaktycznie....
Moje dzieciaki już ponad 1kg ważą :-) no i jednak dziewczynka i chłopczyk
3 lekarzy oglądało płeć i zawołali profesora zeby potwierdził no i stwierdził ze są wargi sromowe, a siusiaka brak
Więc jednak obrączka nie kłamie hihi, ale i tak się nie nastawiam tylko czekam do porodu.
reklama
Rózyczka bujaczek wyglada na solidny i przyda sie na pewno, ja na razie mam jeden po corci, ale jesli sie sprawdzi to i drugi trzeba bedzie dokupic
Marcysiowa no data fajna i trzymam kciuki zebys dotrzymala do tego terminu albo chociaz bardzo sie do niego zblizyla:-)
Elala &&&& za tego listonosza niech on sie w koncu pojawi z odpowiednia koperta:-)
Bibiana to dobrze ze masz ten krazek przynajmniej jestes spokojniejsza i fajnie ze parka, u mnie niby tez parka ale w czwartek ide na usg do innego lekarza wiec zobaczymy jaka plec on wypatrzy:-)
Marcysiowa no data fajna i trzymam kciuki zebys dotrzymala do tego terminu albo chociaz bardzo sie do niego zblizyla:-)
Elala &&&& za tego listonosza niech on sie w koncu pojawi z odpowiednia koperta:-)
Bibiana to dobrze ze masz ten krazek przynajmniej jestes spokojniejsza i fajnie ze parka, u mnie niby tez parka ale w czwartek ide na usg do innego lekarza wiec zobaczymy jaka plec on wypatrzy:-)
Podziel się: