reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

Wszystkim nowym Mamusiom wielkie Gratulacje:-)
Dziewczynki ja już od wczoraj na szczęście w domu, sama niestety bo maluchy leżą w inkubatorkach podłączeni do respiratorów bo na Cpapie nie dawali sobie dobrze rady ale swiatełko w tunelu jest że za dwa dni będą próbować ich odłączać od tego:-) Mam nadzieję że z sukcesem i nie będą musieli mieć już tych rurek;/Poza tym moje żuczki maja jeszcze zapalenie płucek i wylewy 1/2 stopnia:sad: Oby nic więcej już się nie przypałętało do maluchów. Ja powoli mam nadzieje zacznę dochodzić do siebie. Gestoza niestety była na tyle silna że lekarze zdecydowali w zeszły poniedziałek o szybkim cc. Ja potrafiłam w szpitalu już na lekach przytyć 1,3kg w ciągu jednego dnia. Wyglądałam jak zawodnik sumo wszędzie opuchnięta i ledwo na oczy patrząca.Najlepsze z tego wszystkiego jest to że na brzuchu nie mam ani jednego rozstępu za to na stopach przy kostkach jest ich cała masa:( chyba będę musiała nosić łańcuszki jak cyganki hihi żeby to zakryć. Sama cesarka dziewczynki to nie ma co się bać, ja czułam tylko że ciągną maluchów z środka i nic więcej a potem piękny płacz i zapomina się o wszystkim. Nie wiem co tam jeszcze chciałybyście wiedzieć więc jak coś to pytajcie. Ja w domku teraz siedzę i leczę się na ta moją anemię:(
A to moje kochane majowe żuczki:happy2: Mateusz i Mikołaj Obraz 012.jpgObraz 007.jpg

Załączniki

• Obraz 012.jpg
    Obraz 012.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 81
  • Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 85
reklama
maggi WOW jakie kruszynki. Gratulujemy I zyczymy obu maluszkom duzo sil do samodzielnego oddychania I zwalczania zapalenia pluc. Wspolczuje tej geostazy, wlasnie o niej se poczytalam I nie wygladalo to zaciekawie. Dobrze ze tu juz jestes w dobrej formie a maluchy za pare dni beda z Wami, zobaczysz. W ktorym tyg mialas CC?

Dziewczyny ja po wizycie i jedna dzidzia jest pani przeszukala wsystko nie ma 2 jest jedna dzidzia ... Brzuch mam ogromny ale cóż tak widać ma być ;(
Życzę wam spokojnych porodow , o czasie ;) zdrowych maluszkow ;) dziękuje za wsparcie :*
A to moja pojedyncza istotka

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 68
Agusiakemisia to gratuluje jednej dzidzi:) teraz bedziesz na pewno spokojniejsza i widocznie taki urok Twojego brzuszka ze masz juz taki duzy. Trzymaj sie i spokojnego przebiegu ciazy i zdrowego maluszka:-)

Maggi sliczne te Twoje kruszynki, z dnia na dzien nabiora sil i juz nie dlugo bedziesz ich mogla zabrac do domku, a Ty tam sie lecz z tej anemii i szybko zdrowiej!!!:-)

A tak sie przedstawia nasza lista:

1. Elala
2. Marcysiowa
3. Wiosanka
4. Różyczka
5. Dominiska
6. Dytko
7. Zenia
8. Multimama
9. Gloriane
10. Charlottema
11. Bibiana
12. Dolorez
13 Polka
14. Gotadora
15. nik_i

Ale się lista skróciła :-)
Maggi - cudne Twoje szkraby. Dużo sił i zdrówka dla chłopaków i ich dzielnej mamusi. Na pewno są waleczni i lada moment będziesz ich tulić w domu :-)

reklama
Pikka , madi no szok! Ja już w zasadzie szlam po potwierdzenie a tu masz jedno! Cóż widać tak ma być ze mam wyglądać jak hipoootam od początku :p
Dziękuje wszystkim !

Do góry