Wszystkim nowym Mamusiom wielkie Gratulacje:-)
Dziewczynki ja już od wczoraj na szczęście w domu, sama niestety bo maluchy leżą w inkubatorkach podłączeni do respiratorów bo na Cpapie nie dawali sobie dobrze rady ale swiatełko w tunelu jest że za dwa dni będą próbować ich odłączać od tego:-) Mam nadzieję że z sukcesem i nie będą musieli mieć już tych rurek;/Poza tym moje żuczki maja jeszcze zapalenie płucek i wylewy 1/2 stopnia
Oby nic więcej już się nie przypałętało do maluchów. Ja powoli mam nadzieje zacznę dochodzić do siebie. Gestoza niestety była na tyle silna że lekarze zdecydowali w zeszły poniedziałek o szybkim cc. Ja potrafiłam w szpitalu już na lekach przytyć 1,3kg w ciągu jednego dnia. Wyglądałam jak zawodnik sumo wszędzie opuchnięta i ledwo na oczy patrząca.Najlepsze z tego wszystkiego jest to że na brzuchu nie mam ani jednego rozstępu za to na stopach przy kostkach jest ich cała masa
chyba będę musiała nosić łańcuszki jak cyganki hihi żeby to zakryć. Sama cesarka dziewczynki to nie ma co się bać, ja czułam tylko że ciągną maluchów z środka i nic więcej a potem piękny płacz i zapomina się o wszystkim. Nie wiem co tam jeszcze chciałybyście wiedzieć więc jak coś to pytajcie. Ja w domku teraz siedzę i leczę się na ta moją anemię
A to moje kochane majowe żuczki
Mateusz i Mikołaj

Dziewczynki ja już od wczoraj na szczęście w domu, sama niestety bo maluchy leżą w inkubatorkach podłączeni do respiratorów bo na Cpapie nie dawali sobie dobrze rady ale swiatełko w tunelu jest że za dwa dni będą próbować ich odłączać od tego:-) Mam nadzieję że z sukcesem i nie będą musieli mieć już tych rurek;/Poza tym moje żuczki maja jeszcze zapalenie płucek i wylewy 1/2 stopnia
Oby nic więcej już się nie przypałętało do maluchów. Ja powoli mam nadzieje zacznę dochodzić do siebie. Gestoza niestety była na tyle silna że lekarze zdecydowali w zeszły poniedziałek o szybkim cc. Ja potrafiłam w szpitalu już na lekach przytyć 1,3kg w ciągu jednego dnia. Wyglądałam jak zawodnik sumo wszędzie opuchnięta i ledwo na oczy patrząca.Najlepsze z tego wszystkiego jest to że na brzuchu nie mam ani jednego rozstępu za to na stopach przy kostkach jest ich cała masaA to moje kochane majowe żuczki
Mateusz i Mikołaj